#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 03 Dec 2017

Naar Düsseldorf Airport met de taxi, trein of parkeren?

Naar Dusseldorf Airport met de Taxi, Trein of Parkeren

Düsseldorf Airport is een van de grootste luchthavens van Duitsland en ook de Nederlanders vliegen graag vanaf dit vliegveld. Het vliegveld is de thuishaven van enkele Duitse luchtvaartmaatschappijen zoals: Air Berlin, Lufthansa, Eurowings en TUI. In dit artikel leggen we gemakkelijk uit hoe je via diverse manieren bij Düsseldorf Airport kunt komen. We beginnen met de Trein naar Düsseldorf Airport.

Met de trein naar Düsseldorf Airport

Vliegveld Schiphol is erg gemakkelijk met de trein bereikbaar al liggen de tarieven nog steeds erg hoog. De trein naar Düsseldorf Airport is daarentegen een nog grotere uitdaging omdat het spoornet in Nederland en Duitsland nou niet bepaald gemakkelijk op elkaar aansluiten. De prijzen inclusief reistijd vindt u in de onderstaande tabel.

Met de Trein naar Düsseldorf Airport

 Vanaf Station

Kosten retour

 Vanaf Station Kosten Retour

Reistijd
(overstappen)

 Amsterdam

€60 - €120

 Utrecht €58 - €78 01:47 (1x)

 Eindhoven

€36 - €52

 Groningen €58 - €110 03:45 (3x)

 Nijmegen

€48 - €84

 Maastricht €40 - €96 02:30 (3x)


Toelichting op de tarieven van de trein naar Düsseldorf Airport

De kosten verschillen behoorlijk van elkaar als er gekeken wordt naar het moment wanneer van het pakken van de trein. De tarieven in de daluren kunnen 50% goedkoper uitpakken. Echter, zijn de tarieven voor een retour behoorlijk aan de prijs en ook de reistijd van stations die op het oog dichtbij liggen zijn erg lang.

Parkeren bij Luchthaven Düsseldorf is erg aantrekkelijk!

Tijdens je vakantie kiezen voor parkeren luchthaven Düsseldorf kan een zeer voordelige keuze zijn! Lang parkeren Düsseldorf Airport is een stuk goedkoper als je kiest voor een van de parkeerlocaties gelegen rondom het vliegveld. Deze kun je gemakkelijk reserveren door hier te klikken. Hieronder vind je een prijstabel van de parkeertarieven die gerekend worden bij Düsseldorf Airport.

Parkeertarieven Düsseldorf Airport

 

Lang Parkeren + Shuttle*

Valet Parking*

Parkvogel P23

P4

 5 dagen

€33

€34

€59

€69

 8 dagen

€39

€40

€59

€69

 11 dagen

€54

€48

€74

€88

 14 dagen

€63

€57

€78

€88

*Lang Parkeren + Shuttle en Valet Parking zijn direct te reserveren via Vliegenenparkeren.nl!

Toelichting op het parkeren bij Düsseldorf Airport

Parkeren rondom het vliegveld loont zeker als je dit vergelijkt met de opties die geboden worden door het vliegveld zelf (Parkvogel P23 of P4). Lang parkeren Düsseldorf via Vliegen en Parkeren is een stuk goedkoper! Zeker valet parking Düsseldorf is een uitkomst, hierbij rijdt u zelf naar het vliegveld en geeft u daar al uw auto mee aan de medeweker van de parking. Bij terugkomst staat uw auto dan weer bij de vertrekhal voor u klaar!

Met de taxi

Een mogelijkheid om ook bij luchthaven Düsseldorf te geraken is het nemen van een Taxi. Echter, zijn de tarieven wel erg fors en is het aanbod vrij beperkt. Vandaar dat we u info geven over het delen van een taxirit via Tinker.nl. Via Tinker Travel deelt u namelijk een taxirit met andere personen die op de route liggen. Hierdoor kunt u ondanks dat u met een klein gezelschap bent toch reizen met de taxi. Vanuit Eindhoven Naar Düsseldorf kost ongeveer €150. De afgelegde afstand van de rit bedraagt 116 kilometer.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b