Klanten beoordelen Vliegen en Parkeren met een 9!

logo-timo-wolken

73 Klanten hebben ons in de periode van 1 mei tot 1 juni beoordeeld met precies een  9 en daar zijn we ontzettend blij mee! Sinds dat onze klanten reviews met ons kunnen delen worden we beoordeeld met een 8,5. In deze recensies zien we vaak de gebruiksvriendelijkheid van de website terugkomen. Het gemak om snel een reservering te maken (zonder account) en de goede service van het team. Maar uiteindelijk gaat het toch over de ervaring bij de parkeergelegenheid zelf, hier hebben we dan ook onze eigen kijk op!

 

Betrouwbaar parkeren bij het vliegveld en toch geld besparen!

Wat we in het verleden zagen is dat de echte ‘prijsstunters’ de beloftes niet waar kunnen maken. De service is dan niet zoals men deze mocht verwachten. Met name de klantvriendelijkheid en de stiptheid van de shuttle bus was een groot minpunt. Daaarom hebben we enkele maanden geleden gekozen om ‘afscheid’ te nemen van de parkings die niet het service niveau kunnen bieden waar wij naar streven. Dat zien we ook direct terug in de ervaringen van onze klanten. De via ons gereserveerde parkeerplaatsen bij het vliegveld worden nu veel beter beoordeeld!

Wij vinden de betrouwbaarheid van de parkeerplaats een absolute must. Je auto is toch je op een na kostbaarste bezit in euro’s op je huis na. Hier moet zuinig mee worden omgesprongen. We kennen allemaal nog de uitzending van Omroep Max waarbij het helemaal fout ging met het parkeren bij vliegveld Schiphol. Hier is natuurlijk niemand bij gebaat.

 

Een voorbeeld van parkeren Schiphol

Extreem goedkoop en betrouwbaar parkeren bij Schiphol blijkt in het echt niet helemaal met elkaar te rijmen. Zo is een prijsvechter betrapt op het parkeren van auto’s op een ander terrein en deze vervolgens onbeheerd achter te laten. Let dus op met parkeerplaatsen die te lage prijzen hanteren. Wij zelf noemen dit altijd de wet van marktplaats: ‘Als iets te mooi lijkt om waard te zijn dan is dat ook vaak zo.’ 8 dagen parkeren bij bijvoorbeeld Schiphol kost via Schiphol Smart Parking €58. Een goedkoper maar betrouwbaar alternatief kost via Vliegen en Parkeren €39,50. Zo bespaar je nog bijna €20 en weet ook zeker dat je auto veilig staat en kunt genieten van een betrouwbare service.

 

De moraal van het verhaal

Boek veilig en bespaar maar blijf realistisch. Je auto is toch het op een na kostbaarste wat je hebt op je huis na. Ben er dus zuinig op want het is ook ontzettend zonde om je vakantie te beginnen of te eindigen met de nodige stress die zeer gemakkelijk te voorkomen was.

Vergelijk én Reserveer via vliegenenparkeren.nl enkel betrouwbare parkeergelegenheden bij vliegvelden in Nederland, Duitsland of België.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving