#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 23 Jan 2017

Schiphol Holiday Valet parking

Holiday Valet Parking Schiphol

De eigen valet service van Schiphol heet Holiday Valet parking. Het principe is het zelfde als wanneer u kiest voor valet parking Schiphol bij een van de externe aanbieders. U rijdt naar de afgesproken plek (in dit geval bij de P6 Garage) en u geeft de sleutels aan de medewerker. Vanuit P6 loopt u in circa twee minuten naar de vertrekhallen. Mocht u een elektrische auto hebben dan is er de mogelijkheid om deze op te laden. Om u volledig te ontzorgen tijdens uw reis wordt uw auto voorzien van een GPS. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie altijd zien waar uw auto zich bevindt!

Let op: Holiday Valet Schiphol Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Schiphol Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Online reserveren is noodzakelijk voor Valet parking

Belangrijk om te weten bij Schiphol Holiday Valet parking is dat deze mogelijkheid pas beschikbaar is vanaf 5 dagen parkeren Schiphol. Om het gehele proces soepel te laten verlopen dient u dit vooraf te reserveren. Mocht u wijzigingen aan willen brengen dan is dat altijd mogelijk. Een andere mogelijkheid is om van dezelfde service te genieten mar dan van een aanbieder rondom Schiphol. U heeft de mogelijkheid om dit direct via Vliegen en Parkeren te reserveren. Dan staat de chauffeur op u te wachten bij de blauwe stippen op de afbeelding.

Parkeren op Schiphol via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren reserveert u altijd een betrouwbare parking bij het vliegveld. Lang parkeren Schiphol in de vorm van Valet Parking is ook mogelijk. De services die u reserveert op onze site worden direct verzorgd bij de vertrekhallen. Zodoende loopt u direct de vertrekhal in. U kunt deze parkings via ons vastleggen door gemakkelijk een reservering te maken in slechts 3 minuten! U doet veilig de betaling via methodes zoals: iDeal, PayPal en creditcard en vervolgens ontvangt u een reserveringsbevestiging. Hierop staan alles stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b