Goedkoop op vakantie? Let op wanneer je boekt!

Goedkoop op vakantie Let op wanneer je boekt

Wie nog even snel op vakantie wil gaan om te genieten van de zon. Of nog wil genieten van de mooie temperaturen middels een korte broek, doet er goed aan om goed te kijken naar het moment van reserveren. Momondo.nl onderzocht 13,2 miljard prijzen van vluchten naar de meest populaire vakantiebestemmingen. Het meest interessante resultaat uit dit onderzoek was dat de prijs zijn laagste punt bereikt op 56 dagen voor vertrek! Daarnaast wordt ook aangekaart dat ‘de lastminute’ niet moet worden gezien als de beste en goedkoopste deals. Al wordt dit vaak wel zo aan de consument gepresenteerd. Tickets zijn vaak het duurst op de dag zelf in tegenstelling tot wat velen doen geloven. Een ander logisch punt dat werd aangehaald is dat de vliegtickets het goedkoopst zijn met reistijden tussen 18:00 en 00:00 uur. Dit kan natuurlijk ook verklaard worden doordat de reiziger behoorlijk inlevert op zijn effectieve tijd die besteed kan worden tijdens de vakantie.

 

Hoe zit dat dan met parkeren bij Vliegvelden?

Hierin zijn 3 tips zeer belangrijk die wij als Vliegen en Parkeren onze bezoekers graag meegeven.
Tip 1: Reserveer uw parkeerplaats zo ver mogelijk van tevoren. Dit heeft te maken met zowel de beschikbaarheid als de prijs. Daarnaast worden de laagseizoen tarieven ook vaak doorberekend voor de vroeg boeker.
Tip 2: Vergelijk de diverse mogelijkheden altijd met elkaar en lees u gemakkelijk in via een van onze parkeertips. Parkeren bij de goedkoopste budget optie van het vliegveld ligt in de gevallen van Eindhoven Airport, Charleroi Airport, Brussel Airport en gedeeltelijk Schiphol nog verder weg dan de omliggende parkings. Bijvoorbeeld P8 Eindhoven Airport.
Tip 3: Een goedkope vakantie, een goedkope vlucht maar duur parkeren… De parkeertarieven van de vliegvelden onderling kunnen enorm verschillen. Zo is parkeren bij Brussel Airport dubbel zo duur als parkeren bij Schiphol, Dusseldorf, Weeze of Eindhoven.

 

Parkeren, openbaar vervoer of de taxi?

We hebben een zeer goed uitgewerkt artikel geschreven over het reizen naar Eindhoven Airport. Hierin belichten we de 3 meest gebruikte opties. Op het gebied van flexibiliteit is het parkeren en de taxi nog altijd meester. Maar ook de parkeertarieven van bijvoorbeeld parkeren Eindhoven Airport zijn de laatste jaren sterk gedaald. Dit maakt lang parkeren bij vliegvelden nog interessanter. Hierin helpen wij u natuurlijk graag mee verder!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving