De beste dag om te vliegen zonder vertragingen

De beste dag om te vliegen zonder vertragingen

Urenlang wachten op het vliegveld, daar heb je natuurlijk geen zin in! Volgens het onderzoek van Airhelp kun je dit voorkomen door op één specifieke dag te vertrekken, namelijk: Dinsdag!

Airhelp houdt zich bezig met de vertragingen van vluchten en de compenstaties daarvan. Uit hun recente onderzoek blijkt de kans op een vertraging op dinsdag het kleinst. Vlieg je vanaf Eindhoven of Schiphol en wil je zo snel mogelijk naar jouw zonnige bestemming? Kies dan deze vertrekdag!

Indien je vanaf Rotterdam airport vliegt, blijkt een andere dag beter te werken. Op de luchthaven van Rotterdam vertrekken de minst vertraagde vluchten namelijk op maandag!

 

Vlieg dinsdag en vermijd woensdag!

Op basis van cijfers uit voorgaande jaren raadt Airhelp aan om de woensdag te mijden, dit geldt voor alle drie de luchthavens: Rotterdam, Eindhoven en Schiphol. Woensdag is dé vertrekdag met de meeste vertragingen en jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk naar je ijskoude Mojito toe!

Dus mocht je nog een vlucht willen boeken, doe dat dan op maandag of dinsdag en vermijd vooral vluchten tussen 16:00 – 22:00. Vergeet ook niet je parking-parkeerplaats tijdig te boeken! Dan verlies je in ieder geval geen extra tijd bij het vinden van een beschikbare parking en bespaar je ook nog eens onverwachte parkeerkosten!

Bron: Airhelp, RT Z nieuws

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving