#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 28 Sept 2017

Bereikbaarheid Eindhoven Airport na instorten parkeergarage

Bereikbaarheid Eindhoven Airport na instorten parkeergarage

Er is al veel gezegd en geschreven maar een duidelijke handleiding bleef nog achterwegen. “Hoe werkt het parkeren bij Eindhoven Airport nu de garage is ingestort?”

Om te beginnen hebben de parkings er ter plekke alles aan gedaan om de vliegreiziger de goede kant op te wijzen. Wie het vliegveld nadert ziet diverse borden die de omleiding weergeven naar de parking die u zoekt.

Update: de parkeergarage is weer geopend onder naam P1 Gold. Het parkeren in deze splinternieuwe parkaagarage doet u met de hoogste tarieven mogelijk bij Eindhoven Airport. U vindt ons bescikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de 'Zoeken' knop te klikken, wij hebben Eindhoven Airport al voor u geselecteerd. 
 

De bereikbaarheid van EazzyParkEazzyPark Eindhoven

Een van de parkings die u vindt op Vliegen en Parkeren is EazzyPark. Zij hebben tijdelijk een andere ingang aan de zijkant van het pand. EazzyPark heeft diverse borden geplaatst rondom het vliegveld én er staat een medewerker bij de ingang om u te ontvangen en de slagboom te openen. Dit adres kunt vinden door Freddy van Riemsdijkweg 6 in te geven in uw navigatie. U wandelt vanuit EazzyPark naar het vliegveld (200 meter) en bij terugkomst wordt u met een shuttle naar uw auto gebracht die
verderop staat geparkeerd.

De bereikbaarheid van Park en Fly EindhovenPark en Fly Eindhoven

Het unieke aan Park en Fly Eindhoven  is dat al haar locaties op loopafstand gelegen zijn tot het vliegveld. Ondanks de blokkades is het vliegveld nog steeds te voet bereikbaar. Leuk detail is dat de locaties van Park en Fly Eindhoven dichterbij gelegen zijn dan de locaties van het vliegveld zelf.

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b