#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Nieuws 23 Jan 2017

96% van onze klanten beveelt Vliegen en Parkeren aan!

96% van de klanten van Vliegen en Parkeren beveelt ons aan

Zo na de zomervakantie is het voor ons tijd om de balans op te maken. Ook dit jaar koos men weer massaal voor lang parkeren Eindhoven Airport en lang parkeren Schiphol. Daarnaast blijven de locaties in Duitsland (Düsseldorf & Weeze) en België (Charleroi & Brussel) zeer populair. De beoordelingen van onze klanten willen we graag met jullie delen want zij bevestigen natuurlijk het geen waar wij voor staan: Gebruiksvriendelijkheid, service en gemak waarbij de betrouwbaarheid van de parking een absolute must is. Tot grote tevredenheid kunnen we concluderen dat 96% van de klanten van Vliegen en Parkeren ons zouden aanbevelen bij familie en vrienden! Natuurlijk zijn we ook trots op onze beoordeling van een 8,5 op 472 beoordelingen! Onze beoordelingen worden onafhankelijk beoordeeld door The Feedback company.

Over welke punten zijn onze klanten nu zo tevreden?

  • Gebruiksvriendelijke website.
  • Vriendelijke medewerkers.
  • Super overzichtelijk.
  • Reserveren zonder een account aan te maken en zonder ‘poespas’.
  • “Ik heb al vaker gereserveerd en ben super tevreden!”

Wat doen we goed en juist anders dan de rest?

Vliegen en Parkeren is ooit begonnen om de markt (eindelijk eens) transparant te krijgen. Weg met die €1,60 per dag of 80% korting die toch nooit waargemaakt kan worden en parkeren bij parkeerplaatsen die ook daadwerkelijk betrouwbaar zijn. Parkeren bij vliegvelden maken wij zo wel inzichtelijk, transparant, betrouwbaar en voordelig natuurlijk! Daarnaast kunnen onze klanten rekenen op een vriendelijke service die snel reageert op vragen via de mail, chat, Facebook of telefoon.

Wat zijn onze plannen voor de toekomst?

Het verbeteren van onze website en het aanbod krijgt nog steeds de meeste aandacht. Daarnaast hopen we onze bezoekers binnenkort ook een reservering te laten maken bij het vliegveld zelf (on airport). Zo is de totaalvergelijking compleet en ziet men in een oogopslag wat de verschillen zijn. Ook zijn we bezig om in andere landen consumenten te laten profiteren van een eerlijke vergelijking via “Vliegen en Parkeren”.  

Mocht u nog een parkeerplaats willen reserveren bij het vliegveld klik dan hier!

Bekijk nieuws-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b