#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Autohotel Rijsenhout Schiphol 

Bent u op zoek naar een autohotel bij Schiphol Airport? Dan is Autohotel Rijsenhout een prima optie! Hier kunt u gemakkelijk uw auto parkeren en bent u voorzien van alle luxe! Deze aanbieder is gespecialiseerd in de parkeervorm genaamd shuttle parkeren. Hierbij rijdt u zelf naar autohotel Rijsenhout toe en wordt u vervolgens via een zogeheten shuttle bus naar vliegveld Schiphol gebracht. Bij terugkomst belt u het nummer wat u heeft gekregen bij vertrek en zal er een shuttlebus voor u klaar staan! Bent u niet bekend met parkeren via een shuttle bus Schiphol, bekijk dan onze video!

Adres parkeerplaats Middenweg 7, Aalsmeer
Reistijd shuttle: 8min
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118, Schiphol
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Autohotel Rijsenhout bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Autohotel Rijsenhout
Autohotel Rijsenhout wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willy Schrearen- 19-12-2017 "Goedkoop parkeren in Aalsmeer, makkelijk geregeld en goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sven S- 20-12-2017 "Nette valet service, ongeacht de drukte bij Schiphol op de heenweg was Authotel wel goed te herkennen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rahmira Voleurs- 20-12-2017 "Werkte prima, geen extra kilometers ook gelukkig. Het was wel erg druk bij Schiphol.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Veilig bij Schiphol parkeren via Vliegenenparkeren.nl

Wellicht het belangrijkste bij het uitzoeken van uw aanbieder samen met de prijs, is veiligheid van de parkeerplek. Ook deze aanbieder van lang parkeren bij Schiphol heeft een afgeschermd terrein! Tevens is er 24 uur per dag personeel aanwezig die de faciliteit in de gaten houden. Zodoende staat uw auto altijd veilig geparkeerd tegen een zeer voordelig tarief! Kosten lang parkeren Schiphol rijzen zeker tijdens de zomervakantie de pan uit! Dat is geheel terug te zien in dit artikel, hier zijn de parkeertarieven Schiphol bijna dubbel zo duur dan wanneer u vooraf reserveert!

Een Parkeergarage rondom Schiphol, net wat goedkoper!

De reden dat steeds meer consumenten kiezen voor een parkeergarage buiten Schiphol is de prijs. Deze lag zeker enkele jaren geleden ver onder het tarief dat Schiphol hanteerde. Tegenwoordig is dit verschil kleiner geworden maar nog steeds meer dan de moeite waard. Goedkoop parkeren bij Schiphol kan via onze aanbieders altijd tegen een voordelig tarief waarbij u niet inlevert op service en kwaliteit! Ook hoeft u niet te wachten wanneer u vertrekt naar Schiphol Airport of bij terugkomst.  Tevens bedraagt de afstand in tijd tot luchthaven Schiphol slechts 8 minuten! Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met Vliegen en Parkeren. Tevens is het handig om onze instructie video’s te bekijken! De parkeerkosten Schiphol kunnen dus in de hoogtij dagen flink oplopen, reserveer daarom altijd vooraf uw parkeerplaats en vergelijk de diverse parkeertarieven! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )