#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Lang parkeren Schiphol met Allure Parking

Bent u op zoek naar een professionele aanbieder van Schiphol parking? Dan zit u bij Blue Parking vliegveld Schiphol zeker goed! De faciliteit van Blue Parking is gelegen op slechts 5 minuten van de vertrekhal van Schiphol. Deze aanbieder maakt gebruik van het shuttle parkeren, waardoor u eerst naar de aanbieder zelf dient te rijden alvorens u met een shuttlebus naar de vertrekhal wordt gebracht. Dat is het voordeel van goedkoop lang parkeren bij Schiphol, het is snel en u wordt voorzien van alle luxe! Deze parking biedt u shuttle parkeren aan, daarvan vindt u hier een zeer gemakkelijke instructievideo! 

Lees meer
Adres parkeerplaatsMiddenweg 7, Aalsmeer
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Allure Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Prijzen vergelijken via Vliegen en Parkeren

De reden waarom men zo graag onze website bezoekt is omdat we goedkope en betrouwbare aanbieders hebben wanneer het gaat om goedkoop parkeren Schiphol. Het aantal is minder van belang we willen van elke categorie u de beste voorschotelen. Vandaar dat men een goed overwogen keuze kan maken betreft parkeren. Maar men vergelijkt bij ons niet alleen op prijs maar ook op afstand in tijd, valet parkeren, shuttle parkeren, sleutelbehoud en de mogelijkheid om overdekt te parkeren. Boven aan deze selectie vindt u de parkings die het meest aan uw criteria voldoen. Vergelijk hier de prijzen van alle vliegvelden op onze website

Veilig parkeren, dat vinden wij hoofdzaak nummer 1!

Al onze aanbieders zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel, zodoende weet u zeker dat u te maken heeft met een ondernemer. We worden zeer positief beoordeeld door onze klanten en daar zijn we ook ontzettend blij mee! We hebben hier een heel artikel over geschreven waarin we laten zien wat wij anders doen dan anderen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het contactformulier of door ons te bellen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b