#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 23:00
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
Bekijk beoordelingen

Airport Smart Parking Charleroi Airport

Het hoeft zeker niet moeilijk te zijn, parkeren luchthaven Charleroi. Zeker via Vliegen en Parkeren want bij ons heeft u binnen 5 minuten tijd een reservering gemaakt. In de buurt van luchthaven Charleroi zijn veel parkeermogelijkheden. Een daarvan is Airport Smart Parking Charleroi. Dit zelfstandig beheerde parkeerterrein is gelegen op slechts 9 minuten afstand van de luchthaven Charleroi. Parkeren bij luchthaven Charleroi kan hier zeven dagen per week, zelfs 24 uur per dag! Bij vertragingen blijft het parkeerterrein uiteraard langer open. Zodoende kunt u toch altijd kiezen voor parkeren luchthaven Brussel Charleroi. Let wel: Airport Smart Parking beschikt over een uitstekende shuttle service, die maximaal 5 personen per rit vervoert. Daarnaast is het adres van deze parking niet in iedere GPS te vinden en kan er verwarring ontstaan over de locatie. Is dit het geval bij uw GPS, voer dan in plaats van huisnummer 26, 25 in. U ziet de parking direct bij aankomst. Verder kunt u na afslag Lodelinsart ook de borden en tekens van Airport Smart Parking volgen.

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue Chausteur 26, Charleroi
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Airport Smart Parking
Airport Smart Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Ik vond t prima, daar nog een kaartje gekregen met alles eropenaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel - 20-12-2017 "Locatie is klein en niet super modern maar je betaald voor wat je krijgt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Meindert - 19-12-2017 "Het was ongeveer 10 minuten rijden dus goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Charleroi via Vliegen & Parkeren

Wij zorgen ervoor dat u parkeren Charleroi kunt doen tegen een scherp tarief maar dat wel bij een betrouwbare aanbieder. Daarnaast houden we niet van verassingen achteraf. Zodoende is de shuttle van en naar het vliegveld bij de prijs inbegrepen! Dat zorgt ervoor dat u goedkoop parkeren Charleroi via Vliegen en Parkeren gemakkelijk heeft gereserveerd! Bent u nog niet bekend lang parkeren Charleroi lees dan de veel gestelde vragen of bekijk de instructie video hier!

Parkeren Charleroi bij Airport Smart Parking

De kosten voor het parkeren bij Airport Smart Parking Charleroi zijn inclusief gratis transfer van en naar het vliegveld, op het door u aangegeven tijdstip. Daarnaast is deze parkeerplaats beveiligd door middel van een slagboom, camera's en persoonlijk toezicht. Uw auto parkeren bij luchthaven Charleroi is dus erg eenvoudig en veilig. Een groot voordeel hiervan is dat u geen bekenden hoeft te vragen om u weg te brengen. Na uw terugreis stapt u simpelweg de shuttlebus in en voordat u het weet bent u weer bij uw auto. Voor meer informatie over de parkeervormen verwijzen wij naar de parkeervormen pagina.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )