#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Airport Smart Parking Charleroi Airport

Bent u op zoek naar een voordelige én veilige plek om uw auto te parkeren bij Charleroi Airport? Dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod van Charleroi Airport parking met zeer betrouwbare aanbieders. Ons gehele aanbod is door ons persoonlijk gecontroleerd aan de hand van zeer strenge eisen. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw auto altijd op een goede locatie staat. Airport Smart Parking biedt parkeren Charleroi Airport aan in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt u middels een gratis shuttleservice naar het vliegveld vervoert en weer terug. De parkeerplaats van Airport Smart Parking is uiterst veilig door de aanwezige veiligheidsfaciliteiten. Kortom, goedkoop parkeren Charleroi Airport doet u betrouwbaar via Vliegen en Parkeren. Let wel: Airport Smart Parking beschikt over een uitstekende shuttle service, die maximaal 5 personen per rit vervoert. Daarnaast is het adres van deze parking niet in iedere GPS te vinden en kan er verwarring ontstaan over de locatie. Is dit het geval bij uw GPS, voer dan in plaats van huisnummer 26, 25 in. U ziet de parking direct bij aankomst. Verder kunt u na afslag Lodelinsart ook de borden en tekens Airport Smart Parking volgen. 

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue Chausteur 26, Charleroi
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Airport Smart Parking
Airport Smart Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Meerbergen- 06-04-2020 "Vrij dicht bij de luchthaven, maar oogt erg onprofessioneel. Parking is een groot veld waar je de putten)plassen moet ontwijken. Bij het heengaan vroeg de chauffeur ons extra 2 euro voor de parking van de luchthaven, bij de terug mer gebeurde dit niet. Enig pluspunt: goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ercan Er- 01-04-2020 "Niet goed ben niet kunnen gaan mijn vlucht was niet door gegaan ivm corona maar mij is geen alternatief doorgegeven voor mijn geld trug of andere datum zeer slechte bedrijf"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ercan Er- 31-03-2020 "Ben niet kunnen gaan ivm corona en heb mijn geld niet teruggekregen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
karine de roover- 31-03-2020 "ervaring geen! --geen reis door coronacrisis --maar nog steeds wachtende op refund -binnen de tijd geannuleerd --klantenservice niet bereikbaar niet telefonisch en niet per mail zoals u zo mooi zegt op uw papieren --dan telefonisch contakt gehad met nr contaktgegevens deze persoon kon mij enkel te woord staan in het Frans want hij verstond niks anders, dus ik uitgelegd ivm annulatie maar tot heden nog niks gehoord -ik veronderstel toch wel geen parking --geld terug !! dus nee niet content met service --De roover Karine reseveringsnummer "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-03-2020 "Op het aangegeven adres geen parkeerplaats te vinden! (Airport smart parking Brussel/Charleroi). Ook Google map stuurde ons naar een verkeerde plek. Bellen naar de parking dan maar. Of men vertikt het om Engels te spreken of men spreekt echt geen Engels! Uiteindelijk de auto maar in de parking van de luchthaven zelf geparkeerd! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-03-2020 "Prima geregeld zowel online als ter plaatse,adres moeilijk te vinden zelfs met navigatie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Ramaekers- 14-03-2020 "Zeer goede en goedkope service ????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-03-2020 "Prima, snelle service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ali Youssef- 01-03-2020 "Snel service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
herman vervloet- 01-03-2020 "1. Deze parking is bij regenweer een modderpoel... niet leuk! 2. Men prijst de parking aan met de belofte dat ivm het shuttle-vervoer er altijd rekening wordt gehouden met vertragingen op de terugvlucht. DAT IS NIET ZO. Wij zouden om 22.30u landen, maar door vertragingen allerlei was dat pas om 02.55u. Wij hebben de parking hiervan op de hoogte gebracht, zelfs 2 x voor ons vertrek in Athene. Toen wij bij aankomst de shuttle opriepen om ons te komen oppikken, kregen we als antwoord dat dat maar kon om 04.15u.... één uur en vijftien minuten later! Wij moesten maar een taxi nemen luidde het. Nog een vertraging erbij dus... Niet leuk en extra kosten. Ons zien ze niet meer op deze parking!!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joost Hofstede- 29-02-2020 "Prima parkeerservice, maar wel even schrikken als je aan komt bij een dicht hek. Daarop staat dat je een Belgisch nummer moet bellen. Na zo'n 15 minuten kwam een busje dat ons daarna naar het vliegveld reed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Suhreta Backus- 29-02-2020 "Het was lastig vinden. Na een telefoontje werd uitgelegd om via Google maps te navigeren. Daarna was het makkelijk. Snelle service. Wachttijd niet langer dan 10 min. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-02-2020 "Ik kwam aan bij een dicht hek en werd erop gewezen dat ik "te laat was". Ik moest toen 15 min wachten en werd daarna naar een stopbord gesommeerd. Vervolgens probeerde de medewerker nog extra geld in cash af te troggelen voor de shuttle. Ik betaal voortaan liever wat meer en ga bij het vliegveld staan. Nooit meer dus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-02-2020 "Prima adres om je auto te parkeren. Afspraken worden prima nagekomen. Met onze Volvo navigatie werden we op het laatst verkeerd gestuurd. Met wat navragen toch snel gevonden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-02-2020 "Ik moest €17,- betalen voor een dag meer dan wat ik gereserveert. Dat vond ik veel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-02-2020 "Perfect service en zeker aan te bevelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kirsten Van Alsenoy- 09-02-2020 "Goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
SALLAH RAWE- 03-02-2020 "GEWELDIGE TEAM GLIMLACHEND OP TIJD MET BRENGEN EN OPHALEN GROOT EN FANTASTISCHE PARKEER PLAATS KORTOM WIJ WAREN EN DE AUTO IN GOEDE VEILIGE HANDEN VOOR EEN AARDIGE PRIJS DANK U SMRTPARING , "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-01-2020 "Opgegeven adres is anders dan deze door de GPS wordt aangeduid. Eenmanszaak. Parking is dus gesloten wanneer de chauffeur met shuttle naar de luchthaven is. Onze terugvlucht had uren vertraging waardoor we om half 3 's morgens op Charleroi landden. Omdat de zaak tussen 24.00 en 4.00 uur gesloten is, konden we op de luchthaven wachten tot half vijf vooraleer we werden opgepikt. Aangekomen op de parking was het stikdonker en werden we in het midden van nergens op de oneffen, door de regen wat modderige parking afgezet en dienden we de auto 100 meter verder in het compleet donker te zoeken. Ons idee na afloop was "gelukkig zijn we thuisgeraakt"."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nezar Abdulkader- 22-01-2020 "Aardige personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wivina De Keyser- 21-01-2020 "Goed in alle opzichten. Zeer vriendelijk, stipt en correct. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lhoussine Karbache- 19-01-2020 "Mijn ervaring met smart parking, is een zeer goede service, en vriendelijk personeel, altijd op tijd, ik zou zegen tot volgende keer weer. groetje Lh"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remco Bennenbroek- 12-01-2020 "Prima geholpen en goede vriendelijkheid. Ik vind persoonlijk de locatie wat ver weg waardoor de transfer ook ca. 10 minuten duurt, we zijn pas ca. 30-40 minuten na landen pas weg met de auto, dan betaal ik liever een paar euro meer en parkeer dan liever dichterbij. Verder prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo Krauer- 06-01-2020 "Ik ben heel tevreden. Shuttle was er all toen ik gebeld heb????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fatiha ahalli- 06-01-2020 "Alles is perfect verlopên"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Ik vond t prima, daar nog een kaartje gekregen met alles eropenaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel - 20-12-2017 "Locatie is klein en niet super modern maar je betaald voor wat je krijgt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Meindert - 19-12-2017 "Het was ongeveer 10 minuten rijden dus goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Charleroi Airport via Vliegen en Parkeren

Een veilige en goedkope parkeerplek rondom Charleroi Airport vindt u via Vliegen en Parkeren. Zodra u het juiste vliegveld en de juiste reisdatums selecteert tonen wij direct ons beschikbare parkeeraanbod. U kunt de sortering aanpassen op de manier die u wilt. Wilt u bijvoorbeeld parking Charleroi Airport combineren met elektrisch laden, dan vinkt u simpelweg elektrisch laden aan. Zo heeft u parkeren luchthaven Charleroi binnen enkele minuten geregeld. Zodra u heeft gereserveerd ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging via de mail. Hierin staat alles wat u moet weten over uw reservering en het parkeren op de dag zelf. Mocht u vragen hebben dan kunt u gebruik maken van de gratis klantenservice.

Shuttle Parking via Airport Smart Parking

Shuttle parking is de meest voordelige en meest voorkomende parkeervorm bij Charleroi Airport. Shuttle parking is met behulp van de shuttleservice ook een zeer eenvoudige parkeervorm. U rijdt zelf naar de parking waar u uw auto parkeert. Vervolgens wordt u middels een Charleroi shuttle naar het vliegveld gebracht. U bent binnen 30 minuten, veelal 15 minuten na aankomst al op het vliegveld. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking. De parking stuurt direct een shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen. U wordt weer bij uw auto afgezet en u kunt uw weg weer vervolgen. Bekijk onze parkeervormen pagina voor een uitgebreide uitleg.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b