#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 23:00
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.3
Bekijk beoordelingen

Airport Smart Parking Charleroi Airport

Bent u op zoek naar een voordelige én veilige plek om uw auto te parkeren bij Charleroi Airport? Dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod van Charleroi Airport parking met zeer betrouwbare aanbieders. Ons gehele aanbod is door ons persoonlijk gecontroleerd aan de hand van zeer strenge eisen. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw auto altijd op een goede locatie staat. Airport Smart Parking biedt parkeren Charleroi Airport aan in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt u middels een gratis shuttleservice naar het vliegveld vervoert en weer terug. De parkeerplaats van Airport Smart Parking is uiterst veilig door de aanwezige veiligheidsfaciliteiten. Kortom, goedkoop parkeren Charleroi Airport doet u betrouwbaar via Vliegen en Parkeren. Let wel: Airport Smart Parking beschikt over een uitstekende shuttle service, die maximaal 5 personen per rit vervoert. Daarnaast is het adres van deze parking niet in iedere GPS te vinden en kan er verwarring ontstaan over de locatie. Is dit het geval bij uw GPS, voer dan in plaats van huisnummer 26, 25 in. U ziet de parking direct bij aankomst. Verder kunt u na afslag Lodelinsart ook de borden en tekens Airport Smart Parking volgen. 

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue Chausteur 26, Charleroi
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airport Smart Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Airport Smart Parking
Airport Smart Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Ik vond t prima, daar nog een kaartje gekregen met alles eropenaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Christel - 20-12-2017 "Locatie is klein en niet super modern maar je betaald voor wat je krijgt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Meindert - 19-12-2017 "Het was ongeveer 10 minuten rijden dus goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Charleroi Airport via Vliegen en Parkeren

Een veilige en goedkope parkeerplek rondom Charleroi Airport vindt u via Vliegen en Parkeren. Zodra u het juiste vliegveld en de juiste reisdatums selecteert tonen wij direct ons beschikbare parkeeraanbod. U kunt de sortering aanpassen op de manier die u wilt. Wilt u bijvoorbeeld parking Charleroi Airport combineren met elektrisch laden, dan vinkt u simpelweg elektrisch laden aan. Zo heeft u parkeren luchthaven Charleroi binnen enkele minuten geregeld. Zodra u heeft gereserveerd ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging via de mail. Hierin staat alles wat u moet weten over uw reservering en het parkeren op de dag zelf. Mocht u vragen hebben dan kunt u gebruik maken van de gratis klantenservice.

Shuttle Parking via Airport Smart Parking

Shuttle parking is de meest voordelige en meest voorkomende parkeervorm bij Charleroi Airport. Shuttle parking is met behulp van de shuttleservice ook een zeer eenvoudige parkeervorm. U rijdt zelf naar de parking waar u uw auto parkeert. Vervolgens wordt u middels een Charleroi shuttle naar het vliegveld gebracht. U bent binnen 30 minuten, veelal 15 minuten na aankomst al op het vliegveld. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking. De parking stuurt direct een shuttlebus naar het vliegveld om u op te halen. U wordt weer bij uw auto afgezet en u kunt uw weg weer vervolgen. Bekijk onze parkeervormen pagina voor een uitgebreide uitleg.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )