#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Filter op ervaringen
Prijzen vergelijken
Best beoordeeld Stiptheid Vriendelijkheid Locatie
Budget Valet
Bekijk foto's
Beoordeling
7.0 Goed
Budget Valet
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.0
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Rogier Timmer- 19-12-2017 "Eerste keer valet en uitstekend bevallen zeker voor de prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Terugweg 25 minuten moeten wachten!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima en goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "Op Schiphol 20 minuten moeten wachten bij het afgeven van de auto, terwijl ik 30 min van tevoren en nog eens 10 min van tevoren had gebeld om mijn aankomsttijd door te geven. Bij terugkomst 30 min moeten wachten op mijn auto. Dit maakt wat mij betreft valet parking overbodig, kan dan net zo goed op een shuttle bus wachten. Over de locatie kan ik niets zeggen, want die heb ik niet gezien. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem hoekstra- 12-08-2019 "We hebben de auto niet parkeert bij jullie omdat onze zoon ons heeft gebracht en weer heeft op gehaald . 24 uur er voor hebben we het geannuleerd jammer dat je je geld terug krijgt 100 euro."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Cardinaal- 12-08-2019 "Helaas heen zeker 25 minuten staan wachten, terug ruim een kwartier. Helaas had de chauffeur een flinke schade gereden, nu in afwachting op de afwikkeling, ga er vanuit dat dit goed zal komen, maar veel minder enthousiast deze ronde, weet ook niet of ik wederom van de diensten gebruik ga maken wrsch afhankelijk van de afwikkeling "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
WeParc
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
WeParc
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Serge Bielen- 19-12-2017 "Ideaal Valet parkeren en tegen goede prijzen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Julia Sweers- 20-12-2017 "personeel was netjes en op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, wat ik verwacht had"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Drive up Services
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Drive up Services
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
15 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Carianne de Loijer- 19-12-2017 "Niet heel groot, wel goede service en bewaakt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ali Griffoen- 20-12-2017 "Mooie locatie, huis aan de voorkant oogt dan wel een beetje gek maar meneer was vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Baeten- 02-06-2019 "Zeer vlotte en professionele service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G Dirksen- 16-06-2019 "alles was prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lies de Vroom- 27-06-2019 "Super vriendelijk personeel, bus steeds ter plekke als we aankwamen, zowel op de heen als terug reis. Ook snel, 7 minuten. Wij vonden de lokatie niet super te vinden, maar oude tomtom. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andrea Borkent- 29-06-2019 "Na een fout van mijzelf toch keurig en snel geholpen, super!!! Bedankt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mandy Platje- 30-06-2019 "Gewoon top!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dick Rietveld- 04-07-2019 "Na aankomst was het even wachten op een medewerker, maar de parkeerplaats ligt zo dicht bij Schiphol dat het geen probleem is. De terugreis was nog sneller. Check, tekenen, klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Schroer- 07-07-2019 "De parkeer plaats is niet te vinden , werdt naar een andre plek gestuurd , ook helemaal fout , toen maar op schiphol geparkeerd en ook nog het vliegtuig gemist . Oh ja nog bedankt hoor , ik niet weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sieb Kindermans- 25-07-2019 "Alles netjes volgens afspraak verlopen. Zowel het brengen naar als ophalen van Schiphol verliep voorspoedig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Majid Ahmadi- 13-08-2019 "Alles goed gegaan en op tijd, vriendelijke medewerkers. Ik ben tevreden. De locatie is wel moeilijk te vinden ook met navigatie moest ik even zoeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Zeer tevreden mee, dichtbij de luchthaven, snelle afhandeling. We werden snel opgehaald van luchthaven, midden in de nacht, minder dan 10 min.gewacht ! Zeer vriendelijke medewerkers. Zeker tevreden mee! Volgende keer zou ik ook hier reserveren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon van Wel- 18-08-2019 "Het was makkelijk en snel te boeken. Aardig personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2019 "Snelle service; je moet wel de sleutels inleveren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Flight Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
7.9 Goed
Flight Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 19-12-2017 "Prima service, auto ook nog laten wassen dus fijn terugkomen van vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy van Zandvoort- 20-12-2017 "Prima 2x op tijd meneer was netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima 1x iets later 1x optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roedolf Vermeulen- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd valet werkt voor mij altijd goed direct weer op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Comfort Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
Comfort Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Wouter - 19-12-2017 "Zeer dichtbij en niet duur, voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nasr V- 20-12-2017 "Zeer nette garage, goede mensen 2 keer meteen vertrekken, super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Cuesters- 20-12-2017 "Zag er netjes uit, bus optijd en vriendelijke mensen. Auto stond nog overdekt ook"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
24:7 Schiphol Parking Premium
Bekijk foto's
Beoordeling
8.1 Uitstekend
24:7 Schiphol Parking Premium
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.1
12 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 27-03-2018 "geweldige parkeerplaats, fijne mensen en zelfs geholpen met de bagage!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera - 27-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 27-03-2018 "Inclusief sleutelbehoud is wel prettig voor mijn gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André De Groot- 25-05-2019 "Echte weiland parking, groot dus aardig eindje lopen naar de receptie. Wachten op de bus is een crime bij kou of regen. Terug vanaf Schiphol, bus was net weg op c13 bij Sheraton, wachten duurde 40 minuten. Hmmm dat is best lang."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Markus Schulp- 27-05-2019 "Door onvoorziene pech met auto probeer ik 23 uur voor het ingaan van parkeer periode te Cancellen en krijg als bericht sorry 24 uur van te voren.... geen restitutie dus .... ronduit geen begrip voor situatie ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Gea- 08-06-2019 "wachten duurt altijd lang, maar binnen 20 min. was de bus er. mogelijk een andere opstapplaats bij Schiphol regelen, het is er erg druk met bussen en dus passagiers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Zag er niet heel fris uit. Verharde weg Zou een boel veranderen:"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Tijssen- 04-07-2019 "Paar keer gebruik genaakt van deze service. Vond de oude vervice beter. 06 nummer bellen als je op Schiphol bij bagageband stond en daar was hij. Nu soms lang wachten en meerdere locaties af."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Bleker- 07-08-2019 "Goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Mooi op tijd gebracht en gehaald. Busje stond klaar. Vreemd was wel het feit dat ter plekke 10 euro extra betaald moest worden om de autosleutel te mogen behouden terwijl dit op de website anders stond. Gelukkig stond de auto er prima bij ( de horrorverhalen van de andere VIP Valet parekeren lazen we gelukkig alleen op internet). al met al een prima ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Erg onvriendelijk ontvangst. Wel goede locatie. Snel gebracht en weer opgehaald van schiphol. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robin Schoemaker- 21-08-2019 "Heenreis: Op zich goed. Ze brengen je naar Schiphol, en dat is wat je wilt. Het zou allemaal wel wat sneller kunnen. Je zit gewoon ergens achteraf op een weiland in Aalsmeer je auto neer. Er zijn echter meer klanten. Terugreis: (14 dagen later) Gebeld om 23:26, en we vertrokken richting onze auto om 00:07. Is dat goed of slecht........?? Op zich niet onredelijk, maar ze rijden natuurlijk eerst naar de parkeerplaats van de auto. En dan ben je weer 10 min tot 15 min verder....voordat je echt in je eigen auto zit. Ik heb hier eens over nagedacht........de volgende keer de trein......of vliegen vanaf Dusseldorf. Dat voelt makkelijker, ook al wonen we in Zwolle."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ontime Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Ontime Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2019 "de chauffeur was mooi op tijd, verklaart de naam ook denk ik;) verder netjes afgehandeld en kon snel weer door"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
The Valet Guys
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
The Valet Guys
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Sven - 22-06-2018 "Stonden klaar terug weg 5 minuutjes wachten, prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Van af de reservering tot de dag van terug komst keurig geregeld alles op tijd. De volgende keer zeker weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Annemie Geuens- 16-07-2019 "De eerste keer dat we gebruik gemaakt hebben van deze parking. Een vriendin had de parking aanbevolen. Supereenvoudig en heel goed gegaan. Volgende keer doen we het weer op deze manier. Onze dank voor de vriendelijke chauffeurs!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelique Smit- 25-07-2019 "super verlopen geen problemen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
24:7 Valet Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
24:7 Valet Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
18 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Frank Strik- 07-06-2019 "Mijn eerste ervaring met 24/7 Valet Parking was uitstekend, behoudens dat ik blijkbaar geboekt heb via een 'oude' website waardoor het telefoonnummer niet klopte, Gelukkig gaf degene van het telefoonnummer mij wel het goede nummer, Daarna verliep alles perfect,"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andries Westphal- 10-06-2019 "Ophalen en het terug brengen. Van de auto ging heel netjes . Wacht op terug komst vond ik wat te lang,maar de auto komt netjes terug"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Altijd spannend zo'n eerste keer ;-) maar top geregeld, geen stress en de auto weer keurig retour. Even moeten wachten bij terugkomst maar was ook binnen 10 minuten uit het vliegtuig bij de vertrekhal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Ik zou niet meer anders willen! Adviseer iedereen die ik spreek over vliegenenparkeren. Top[ service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-07-2019 "We zijn super tevreden, auto stond klaar en dat scheelt veel tijd! Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2019 "Correct en op tijd!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anton Bogaert- 24-07-2019 "Gewoon top , "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjang Pesch- 31-07-2019 "super geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erwin Kempink- 31-07-2019 "Het ophalen en terugbrengen van de auto verliep goed. Goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Het duurde lang voordat men er was om onze auto op te halen en men was slecht bereikbaar toen we de auto weer nodig hadden. Hier hadden ze wel een verklaring voor; de telefoon lag elders."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "op heen reis 45 min gewacht op halen auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bjorn Verriet- 08-08-2019 "Goed bevallen, mooi voor de deur en mooi op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Charlie Vijverberg- 13-08-2019 "laatste tijd in de media veel negatieve geluiden omtrent deze vorm van parkeren 9zijn veel verschillende in de markt) maar ik kan niets anders zeggen dat het bij mijn super is gegaan en zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
wilfred zwijnenburg- 14-08-2019 "snelle boeking ook wat betreft de prijs en alles werd snel en goed afgehandeld op schiphol en bij terug komst ging ook alles weer perfect en snelle service bedankt hiervoor 24:7 valet parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bos- 17-08-2019 "In tegenstelling tot alle negatieve berichtgeving in de media over dit soort bedrijven kan ik niet anders zeggen dan dat dit bedrijf meer dan correct heeft gewerkt. Keurige mensen redelijk op tijd en correcte afhandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dees van den Berg- 17-08-2019 "Ging allemaal reuze vlot. Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Geen enkel minpuntje!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Deze vorm van parkeren is uitstekend bevallen! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold Louwes- 19-08-2019 "Op de heenreis hoefden we niet al te lang te wachten. Op de terugreis duurde het helaas wat langer en stond onze auto niet op de afgesproken plaats. Heen was wel midden in de nacht dus rustiger! Verder super tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Secure Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Secure Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Steven - 09-07-2018 "Prima verzorgde parkeerplaats, shuttle was er 2 keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
laura - 09-07-2018 "Ging prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
The Star Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
The Star Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2019 "auto afgeleverd aan een chauffeur bij schiphol. hij stond al klaar en was bij terukomst weer snel ter plekke gewoon top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
EasyPark2Fly
Bekijk foto's
Beoordeling
8.3 Uitstekend
EasyPark2Fly
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Stephan Mienen- 04-07-2019 "Shuttle parking geboekt, was snel weer op weg, dus dit compenseerde weer voor de reistijd. Prima geregeld allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eric Biersteker- 25-07-2019 "Ik maak al jaren gebruik van deze service...zoals altijd prima in orde..aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
p1 Schiphol
Bekijk foto's
Beoordeling
10.0 Top!
p1 Schiphol
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10.0
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Noud van Zuydeweyck- 12-08-2019 "Makkelijker dan dit wordt het niet!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P4 Schiphol
Bekijk foto's
Beoordeling
9.0 Top!
P4 Schiphol
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.0
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Jeffrey van Weteringen- 04-07-2019 "Altijd fijn zo'n offciele parkeerplaats. Top geregeld en zat al snel in de shuttlebus"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Dikke prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Prima plek om je auto te parkeren. Transfer met de bus ook goed. De bus stond klaar, vrij snel na instappen vertrok hij naar P3 en vervolgens naar P4. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MOBIHUB 247 & Taxi
Bekijk foto's
Beoordeling
7.2 Goed
MOBIHUB 247 & Taxi
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.2
7 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Soy Snel- 04-07-2019 "Taxi heen en terug lekker flexibel werkt perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Heenreis ging op zich prima. Taxi was er op tijd maar mederwerker op de locatie was niet erg klantvriendelijk en mopperde over onduidelijkheden die niet door mij waren veroorzaakt. Na terugkomst gebeld met het nummer volgens de instructie. Hier werd mij gemeld dat ik een ander nummer moest bellen want dit nummer was niet juist. Juiste nummer mocht ik zelf uitzoeken. Met mobihub gebeld en volgens hun had ik in eerste instantie wel het juiste nummer gebeld. Kastje muur verhaal dus. Ik mocht zelf een taxi regelen en ik kon de rekeming declareren. Op de locatie aangekomen werd ik ronduit ontfatsoenlijk te woord gestaan door een medewerker en kreeg mijn sleutel. Taxi bonnetje 2 dagen geleden per mail verstuurd en gevraagd om een bevestiging. Tot op heden nog geen reactie ontvangen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2019 "Het afleveren van de auto verliep prima. Bij het ophalen op 26 juli 17.00 (na een nachtvlucht met weinig slaap) ging het helemaal fout. We werden 'verwelkomd' door een tierende medewerker die, omdat de taxi ons met bagage vooraan het terrein afzette, weigerde ons onze autosleutel terug te geven: we moesten maar even wachten. We stonden perplex! Toen we aangaven dat het parkeren van de taxichauffeur niet onze keuze was en wij graag snel naar huis wilden om nog een herdenkingsdienst bij te wonen, kregen we te horen 'dat zeggen ze allemaal!'. Hoe ongevoelig kun je zijn. Mijn vrouw brak in tranen uit. Gelukkig stond er een collega bij die het netjes overnam en ons wel de sleutels gaf. Een auto in gijzeling nemen omdat een taxichauffeur (wat overigens totaal geen probleem was) volgens de betreffende medewerker 2 meter moest parkeren: niet te begrijpen en niet acceptabel. De botte manier waarop we te woord werden gestaan, waarvoor ook toen duidelijk werd dat het echt onredelijk was, zonder excuses bleef, heeft ons diep geraakt. Een dergelijk niet-empatisch persoon achter een ontvangstbalie plaatsen, is echt niet acceptabel. We zullen hierover nog een klacht indienen. Dit kan echt niet. Van een heerlijke vakantien, waren we zo snel thuis. Hoe onpersoonlijk en onvriendelijk kan iemand blijven. Gelukkig was de collega erbij!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Vledder- 29-07-2019 "Het was super geregeld voor een goede prijs. Bellen 15 minuten voor aankomst en de taxi stond klaar. Terug ook prima. Erg prettig taxi voor ons gezin alleen. In stappen en direct vertrekken. Taxichauffeurs erg behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn super tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Prima service, snel vervoer van en naar Schiphol. Vriendelijke chauffeurs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Lokatie is eugenlijk van 24:7. Hier werden we onbeschoft te woord gestaan want we hadden tenslotte bij "die andere" geboekt, spraken ook heel negatief over Mobihub. Onduidelijk wie we moesten bellen bij aankomst en hoe we de chauffeur konden herkennen. Voor ons geen 2e keer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos Korhorn- 13-08-2019 "Niets op aan te merken. Vriendelijke chauffeurs, comfortabele taxi's en zeer goede service. Volgend jaar komen we zeker terug!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
AutoMotel
Bekijk foto's
Beoordeling
8.9 Uitstekend
AutoMotel
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Familie Wolberink- 19-12-2017 "Shuttlebus gaat om de 10 minuten dus nooit lang wachten, Ideaal gewoon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fay Hoeben- 20-12-2017 "Locatie is net nieuw zag ik aan het asfalt. We werden in een grote bus naar het vliegveld gebracht en dat werkte goed. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fam. Eerenbeemt - 20-12-2017 "Eerste keer, goed bevallen terugweg 10 minuutjes wachten op de bus. Locatie was super overigens en een wc :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Park
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
Sky Park
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Lena Linowska- 19-12-2017 "Goed parkeren bij Schiphol, makkelijke site en goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Roelofsen- 20-12-2017 "Zoveelste keer bij Sky Park, nu via Vliegen en parkeren al met al top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Verhulst- 20-12-2017 "Was prima stond in de bocht bij Schiphol te wachten. Even auto controleren en klaar. Jongeman was ook vriendelijk, deed het netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Uitstekende service. Enige issue was dat niet alle informatie (waaronder adres in Nieuw-Vennep (wij hadden Hoofddorp)) goed is doorgezonden. Ondanks dat we dus op verkeerde locatie stonden zijn we door het personeel uitstekend geholpen en hebben de verloren weer bijna weer ingehaald. Chapeau! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Van Rompaey- 04-08-2019 "Doordat het boekingsysteem telkens een foutmelding maakte, heb ik ongewild 2 x geboekt en dus ook 2 x betaald. Ik heb de mensen ter plaatse dit getoond en gevraagd dit recht te zetten, maar het is nog steeds niet gebeurd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
24:7 Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.5 Uitstekend
24:7 Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
10 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
B. Benke- 19-12-2017 "Gewoon goedkoop geparkeerd, is prettig bij deze aanbieder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Soe Rolaya- 20-12-2017 "50 euro goedkoper dan Schiphol!! Optijd, netjes en een vriendelijke meneer in de bus :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Django R- 20-12-2017 "Parkeerplaats was niet verhard maar dat scheelde me 5€. Voor de rest was het goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
F.D. Kuijer- 04-06-2019 "Een goede plaats om je auto te parkeren. wat ik een pluspunt vindt is de gezamenlijke busdienst naar Schiphol."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van Laar- 08-06-2019 "Alles prima, doe ik een volgende keer gewoon weer zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop Hirschfeld- 10-06-2019 "vriendelijk en efficient geholpen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Louis van Deursen- 15-06-2019 "Alles conform afspraak!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-06-2019 "Gewoon top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita van Esch- 02-07-2019 "Gewoon goed. Geen poespas."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roger Meskes- 05-07-2019 "Goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sky Park Ibiza
Bekijk foto's
Beoordeling
9.3 Top!
Sky Park Ibiza
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hank Oostervelden- 19-12-2017 "Voordelig parkeren in Aalsmeer dus makkelijk te bereiken vanuit het zuiden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Timo Vlieger- 20-12-2017 "Mooie locatie al waren er meer parkings op deze locatie? Was wel even wennen maar terrein zag er super spik en span uit, complimenten!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bart Biesmans- 20-12-2017 "Mooi terrein 5*, medewerkers vriendelijk 5* en locatie was asfalst strak en netjes bijgehouden 5*"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Schiphol Smart Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Schiphol Smart Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
1 beoordeling
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Firenze - 23-03-2018 "Eventjes in de bus en bent er zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Central Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.6 Top!
Central Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
5 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Hamminga- 19-12-2017 "Werkt eenvoudig, even bellen en ze weten dat je er aan komt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Geurs- 20-12-2017 "Wij parkeren altijd bij Karel van Central Parking. Wel duurder dan vorige keer maar servcie was ook weer super stonden 2x klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub Vergeer- 20-12-2017 "Super heen en terugweg auto wassen was ook goed, zag er weer netjes uit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert H- 20-12-2017 "Super, altijd met Central Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Karel, altijd goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Autohotel Rijsenhout
Bekijk foto's
Beoordeling
9.4 Top!
Autohotel Rijsenhout
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
3 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Willy Schrearen- 19-12-2017 "Goedkoop parkeren in Aalsmeer, makkelijk geregeld en goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sven S- 20-12-2017 "Nette valet service, ongeacht de drukte bij Schiphol op de heenweg was Authotel wel goed te herkennen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rahmira Voleurs- 20-12-2017 "Werkte prima, geen extra kilometers ook gelukkig. Het was wel erg druk bij Schiphol.."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
iParking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.1 Top!
iParking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Decraene- 18-07-2019 "Fantastische op maat van elke reiziger. Bij mijn weten bestaat het niet in Brussel. Een extra argument als belg om te kiezen voor Amsterdam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Total Care Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
9.7 Top!
Total Care Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.7
4 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Kumar - 19-12-2017 "Zeer nette garage, alles op tijd. tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bilal - 20-12-2017 "Wow, wat een mooie garage? Dacht eerst dat ik hier niet moest zijn maar echt heel fijn. Ging met een super geval daar de deur uit op weg naar mijn vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Mooi Super, echt prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Cerpentier- 20-08-2019 "Super goede ervaring, aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ParkingPoint
Bekijk foto's
Beoordeling
9.2 Top!
ParkingPoint
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
32 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ruben van Hoof- 19-12-2017 "Fijn alternatief van luchthaven parkeren en mogelijkheid tot opladen van mijn Tesla was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Vriendelijke man! tamelijk kleine parkeerplaats voelt dan wel vertrouwd en was goed beveiligd en belicht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jarno - 20-12-2017 "Prima, houden zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Klein- 03-06-2019 "Snelle service correcte afhandeling."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-06-2019 "Prima service en erg vriendelijke medewerkers. Kleine aanbeveling voor een 10 score. De auto staat bij aankomst terug al klaar. Maar verder prima geregeld. Volgende keer weer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leroy van de Pol- 06-06-2019 "Helemaal goed. Ze hebben precies gedaan wat belooft is. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Very good experience. Didn't have to wait at all."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Janse de Jonge- 14-06-2019 "Prima service met duidelijke uitleg tegen een zeer redelijke prijs. Een ding is op Schiphol wat lastig: als je aankomt na een vlucht is het de bedoeling dat je eerst naar een hogere verdieping gaat en je daar de auto daar weer gaat halen bij de vertrekhallen 1,2,of 3. Auto's staan dus niet bij de aankomsthallen en dat geeft even wat verwarring. Schipholservice helpt je daarbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mirjam Hollander- 20-06-2019 "Prima service! Gekozen voor Valet parking, alles verliep op rolletjes voor zowel de heen als terugreis. Fijn dat je 's nachts binnen 10 minuten naar huis kunt rijden en nagenoeg geen tijd kwijt bent met wachten. Zou het zo weer doen op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bastiaan Bel- 20-06-2019 "het was een afschuwelijke ervaring. Ik raad u ten zeerste aan uw auto mee te geven aan Valetparking. Ik kwam terug rond middernacht en had dus gezorgd voor vodoende brandstof in de auto meer dan 50% in de tank. De auto kreeg ik terug met een brandend benzine lampje en de meter stond ver onder nul. De chauffeur was direct verdwenen dus belde ik het kantoor. Het antwoord was "ik ben operator en niet voor deze problemen'"" beneden op Schiphol kunt u tanken. Helaas , daar kon Valet niets aan doen was de installatie buiten gebruik en moest ik op zoek naar een ander tank station. Die vond ik op aanwijzing langs de A4. Ik tankte let wel 56 Liter terwijl de tankinhoud 55 liter is. Dus nagenoeg leeg. zij hebben zeker 300 km met mijn auto gereden in de buurt van Utrecht want er waren 2 radio zenders afgestemd in de regio Utrecht. Advies, maak geen gebruik van Vlet parking A dam Schiphol. Let wel de beoordeling 8,0 past niet en is niet aan te passen door de beoordelaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "Prima, accurate service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2019 "Alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-07-2019 "Prettige manier van parkeren. Je hoeft je nergens druk om te maken. Betrouwbaar en snel. Aangenaam geprijst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Communicatie verliep erg soepel via de telefoon. Bij heenreis was de chauffeur stipt op tijd op de afgesproken locatie aan het wachten. Bij terugreis ongeveer 10 minuten moeten wachten. All-in-all, heel goede ervaring."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Na een rit van 2u was het leuk om u auto gewoon naar een afgesproken plaats te brengen,geen parking te moeten zoeken in deze drukte. We werden vriendelijk onthaald,er werd foto"s genomen van de auto in de staat dat hij zich bevond. Koffers uitladen sleutels afgeven en we moesten ons geen zorgen meer maken... Nadat we terug geland waren een telefoontje om te laten weten dat je terug was,daar kregen we de melding dat we terug moesten bellen als we onze bagage hadden en dan zouden ze de auto brengen.Het enige minpuntje was, dat het voor ons onduidelijk was waar we onze auto terug konden oppikken ,na even te zoeken waren we er toch geraakt.Schiphol is ook enorm groot en wat onduidelijk in aanwijzingen. Bij onze auto aangekomen werden we opgewacht door vriendelijke jongens(ook al was het midden in de nacht) Samen een toertje rond de auto gedaan,om te kijken als er niets beschadigd is,km stand nakijken en we konden richting huiswaarts gaan. Ik zou dit zeker en vast opnieuw doen bij mn volgende vliegreis."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R.R Furrer- 16-07-2019 "Wij kregen onze auto terug met eem waas van betongruis op onze auto, terwijl wij hem gewassen en gezogen ingeleverd hadden. Jammer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Super goed meegevallen. We gaan er nog gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Armen Harunyan- 19-07-2019 "We zijn zeer tevreden. ons auto werd op tijd opgehaald en afgeleverd. de jongen moest bij het afleveren nog even op ons wachten, waarvoor dank. bij elkaar erg vriendelijk en klantgericht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willemiek Tavenier- 21-07-2019 "Heel handige manier om je auto snel te laten parkeren. Alles prima verlopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Perfect, voor herhaling vatbaar ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Niets op aan te merken. Alles ging goed. Goedkoper dan een een taxi. Zou het volgende keer weer doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2019 "Voor herhaling vatbaar ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Hagemeijer- 04-08-2019 "Prima service en alles goed op tijd ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MAH Koopman- 07-08-2019 "Niet dat ik zelf in de bedrijfskleding zit maar de mensen moeten beter herkenbaar zijn. Dus een leuke polo of jas met duidelijke herkenbaarheid. U kunt mij daar altijd voor bellen op 06/51095636 groet, Alex Koopman"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jobke Gerrits - 09-08-2019 "Een half uur van te voren konden we bellen. Ze stonden netjes te wachten. Namen de schade op die er was en de km stand. Nadien weer de auto rond gekeken en geen extra km gereden en ook geen schade. Ik vond het echt super netjes.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Moeiteloze service, perfect geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Prima, goede service, netjes op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remko Schotman- 13-08-2019 "Super ervaring met parkingPoint. Zowel heen als terug reis snelle service. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke chauffeurs die de auto’s kwamen ophalen en brengen. Volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas Koelmans- 14-08-2019 "Professioneel bedrijf die gewoon doet wat ze beloven. Fijn! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leo Veelers- 17-08-2019 "Zeer correcte en betrouwbare valetparking, tegen een aantrekkelijke prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Lausberg- 19-08-2019 "Prima bedrijf. Doet wat je ervan verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Alles verliep vlekkeloos "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Xclusive Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Xclusive Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
7 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Ivo - 19-12-2017 "Lang moeten wachten bij terugkomst. verder alles netjes geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nabib Amhalial- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd auto zag er bij terugkomst ook nog netjes uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Waren meerdere parkings op een locatie. Ik had wel het minst betaald :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Alles is heel vlot verlopen en de mensen van Xclusive waren steeds stipt op tijd. Ook mijn vader was zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van der Wielen- 09-08-2019 "waren niet aanwezig toen we kwamen, toen we terugkwamen wisten ook ze niet dat we terug kwamen. parkeer plaats stond te vol en veel auto's buiten lijnen en erg chaotisch "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BERNIE Van Rosmalen- 18-08-2019 "Onze ervaring is goed alleen via vliegen en parkeren geboekt daar kregen we een verkeerd telefoon nummer door waar door we één uur op Schiphol hebben gestaan voor onze auto opgehaald werd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Budget Shuttle
Bekijk foto's
Beoordeling
7.7 Goed
Budget Shuttle
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
8 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Linsy van Doornik- 19-12-2017 "Gewoon de goedkoopste en parkeren ging allemaal goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emmy Sonnemans- 20-12-2017 "Locatie was niet super maar was ook het goedkoopst mij maakt t allemaal niet zoveel uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
R Ottenbourgh- 20-12-2017 "Good people fine parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Bij regenachtig of koud weer is het geen pretje op de parkeerplaats. Weinig mogelijkheid tot schuilen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vincent Meunier- 04-06-2019 "PRice was the main driver for the selection. Bus service was not great. 1) The location C13 was not easily seen from the arrival gates 3 and 4 ( behind a post). 2) The Bus did not stop at the C13 location, but somewhere else. 3) The bus that did the service did not have the description put on the paper handed out. Only a small A4 page was put on the bus and not readable from the C13 location. 4) Frequency of the bus should be increase About the location, the car was all dusty once I took it back About the customer orientation, when I got their, I had the comment that the hour was not right, but in the website, the hour of arrival was self populated. Not friendly approach from that person."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Delcho Rekov- 05-06-2019 "Ik ben tevreden met je parkeerdiensten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leon Vos- 07-06-2019 "Tevreden maar wel slechte weg op het terrein en geen controle op de vluchten!!!!??"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ali Koycu- 27-07-2019 "Geen opmerkingen alles naar wens . Alleen oude busjes zonder airco !!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Move on Parking
Bekijk foto's
Beoordeling
6.7 Prima
Move on Parking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.7
6 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Harrold - 26-06-2018 "Alles netjes in orde, ben benieuwd hoe het parkeren gaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert- Jan- Johan Bootsman- 10-06-2019 "Zie mijn mail-bericht van donderdag 30 mei 9.29 uur, aan ïnfo@vliegenparkeren, waarin mijn reservering nr. 421207770 werd geannuleerd, i.v.m. pech eigen wagen.Bobine stuk?) Kreeg die dag geen mogelijkheid voor telefonisch contact met uw kantoor. Niemand aanwezig. Dag later Hemelvaart-dag weer niet. Heb de dienstdoende chauffeur gevraagd reservering te cancelen. Deze zou dit in het systeem laten aanpassen. Derhalve graag restitutie van Euro 49,95 op rek.nr NL13 SNSB 0925 0961 99, zodat we een volgende trip weer van uw paring gebruik kunnen maken. B.v. d. vr.gr. B.Bootsman Bennekom"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wien Koopmans- 08-07-2019 "Bij aankomst geen parkeervak vrij , zet auto maar ergens Na terugkomst 1 uur moeten wachten in nacht Nooit meer T"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jerry verkuijlen- 11-07-2019 "goede service, nadeel parking is niet afgesloten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Veronique Vanhamel- 16-07-2019 "Vriendelijk en correct!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Familie AWR van den Hoonaard- 01-08-2019 "Parkeerplaats was overvol, geen goed gevoel bij gehad."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Goodparking
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Goodparking
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
2 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Egbert - 19-12-2017 "Eerste keer met auto overdragen, erg handig zeker een aanrader dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lizzy v.d. Broek- 20-12-2017 "2x op tijd en redelik vriendelijk, wel wat haast locatie heb ik niet gezien dus beoordeel ik met 4 sterren. Mijn auto lijkt zelfs droog gestaan te hebben was in ieder geval niet vies."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bekijk foto's
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.0
26 beoordelingen
Uitgebreide info
Bekijk beoordelingen
Anoniem- 04-07-2018 "247 parking met kortinggg. Prima om de vakantie mee te starten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samya Wrazi- 19-12-2017 "Was allemaal prima, goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Youssef Kerkri- 03-07-2019 "Alles naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yassin Ouardighi- 06-07-2019 "Eerste keer, vooral spannend om de sleutel af te geven. Alles was echter top in orde. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert de Jager- 06-07-2019 "Prima parkeerplek voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Op terugweg meer dan 5 kwartier op bus moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-07-2019 "Alle service is goed ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ron Buttner- 11-07-2019 "prima geregeld, niet duur. ik had me alleen een dag vergist, hebben een dag extra gestaan voor 5 euro. dat is een net bedrag"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Prima service. Persoonlijk en adequaat. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
barbara van goethem- 14-07-2019 "Zéér vriendelijke mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joke Klap- 15-07-2019 "Goede service voor een redelijke prijs. Op de heenreis moesten we iets langer wachten op de shuttle dan we hadden verwacht (ongeveer een uur), maar terug ging alles prima. Aardige behulpzame medewerkers. Volgende keer gaan we weer hier parkeren. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. C Proveniers - 16-07-2019 "Echt super goed en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ton smeulders- 20-07-2019 "goede prijs en geen gedoe je word gehaald en gebracht ton"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "****"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicolae Maxim- 22-07-2019 "We zijn hier snel geholpen. Bij aankomst een vertrek bijna direct gebracht een opgehaald van het vliegveld. Auto in orde gevonden. Goede paarkeergelegenheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-07-2019 "Pffff"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marinus Mulders- 23-07-2019 "Klanten zijn instrumenteel aan de wens om gemakkelijk geld te verdienen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Dequidt- 24-07-2019 "Alles ging supervlot. Zowel van en naar de parking. Vriendelijk personeel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Ten eerste is de locatie niet op de weg naar het vliegveld toe maar vanaf Nederland rijd je eerst langs het vliegveld waardoor je langer onderweg bent dan ze aangeven. Onze chauffeur reed erg hard en wild wat niet een veilig gevoel gaf. Toen we belden bij terugkomst werden we telefonisch slecht te woord gestaan met weinig info. Ook duurde het meer dan een uur voordat we opgehaald werden en naar onze auto konden. Geen goede ervaring al met al."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard van Kuijk- 30-07-2019 "Prima parkeerplaats, goed geregeld en we hebben niet lang hieven wachten met ophalen van Schiphol bij terugkomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Parkeren en ophalen van het terrein moet jezelf doen. Maar komen op de afgesproken tijd en zijn zeer behulpzaam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Locatie was wat moeilijk te vinden maar voor de rest was het allemaal prima in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Jansen- 09-08-2019 "Gebeld of we al onder weg waren, netjes ontvangen en keurig en veilig naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst bellen als je de koffers hebt en binnen 10 minuten komen ze je halen en netjes weer bij je auto afgeleverd ! Niet onbelangrijk is de goede prijs ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BURHAN PALA- 13-08-2019 "Op tijd luchthaven gebracht en op gehaald alles goed geregeld. Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bossinga- 15-08-2019 "Hele voordelige manier om lang te parkeren bij Schiphol Heb nu voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten Mooi dat het ontvangst nu aan her begin van de parkeerruimte is Ze helpen je met je bagage Komen binnen 20 minuten je ophalen als je je koffers weer hebt Ik zal zeker weer hier boeken als ik op vakantie ga"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion De Bruin- 16-08-2019 "Wij hebben een hele goede ervaring met 24/7 parking, lekker vlot gebracht en gehaald van/ naar de luchthaven! ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Laad meer reviews
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )