#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 2min reizen 2min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.3
Bekijk beoordelingen

Airport Parking Düsseldorf airport

Via vliegenenparkeren.nl is een parkeerplaats Düsseldorf goedkoop en snel geregeld. Airport Parking bevindt zich op maar 2 minuten reizen van het vliegveld vandaan en beschikt over een 24-uurs service! Dit houdt in dat de parkeeraanbieder de hele dag en nacht geopend is, waardoor uw auto nooit onbewaakt wordt achtergelaten. Daarnaast doet Airport Parking ook nog een voertuiginspectie voor u en bieden zij zowel de shuttle dienst als het  valet parkeren aan. Parkeren bij luchthaven Düsseldorf is eenvoudig te regelen via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Adres parkeerplaatsVogelsangerweg 66, 40470 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airportparking Düsseldorf bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Airportparking Düsseldorf
Airportparking Düsseldorf wordt gemiddeld beoordeeld met 6.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Daphne - 29-12-2017 "Spraken geen Nederlands en Engels en het zag er een beetje ongeregeld uit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-12-2017 "Twee keer laat aangereden en meneer was onvriendelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Düsseldorf airport, met Vliegen en Parkeren

Als onafhankelijke vergelijkingsplatform bieden wij de consument het actuele en goedkoopste aanbod van parkeeraanbieders rondom vliegvelden. Wij zorgen ervoor dat reserveren eenvoudig en snel gebeurt en dat u hiervan meteen een reserveringsbevestiging ontvangt. Bovendien hebben wij een gratis service, waarbij we u graag met alle onduidelijkheden helpen. Bel, chat of mail ons dus gerust, of kijk in onze FAQ voor veelgestelde vragen.

Hoe werkt het shuttle parkeren bij Airport parking, Düsseldorf?

Op zoek naar goedkoop lang parkeren Düsseldorf luchthaven? Dan zit u bij Airport Parking helemaal goed! Door middel van de shuttle service die zij aanbieden, hoeft lang parkeren geen grote opgave te zijn. U rijdt met uw auto naar de parkeerplaats van Airport parking en vanaf daar wordt u middels de shuttle bus naar de vlieghaven van Düsseldorf gebracht. Hierbij wordt een tijdsbestek van 30minuten gegarandeerd, wat betekent dat u altijd binnen 30 minuten op weg bent naar het vliegveld. U krijgt dan ook een kaartje mee met de telefoongegevens van de aanbieder, zodat u weer contact kunt opnemen bij terugkomst. Voor meer informatie over shuttle parkeren, bekijk dan het filmpje hier.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b