#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Airparks Lohausen Dusseldorf Airport

Een reis geboekt met als startpunt Düsseldorf Airport? Grote kans dat u op zoek bent naar parkeren Düsseldorf Airport. Ons aanbod voor het parkeren rondom de luchthaven is groot, een van de voordelige parkings binnen dit aanbod is Airparks Lohausen Düsseldorf Airport. Tegen een voordelig tarief is dit een zeer betrouwbare aanbieder. U parkeert hier met de shuttleservice, die bij de prijs zit inbegrepen. Voordelig is dat deze shuttleservice 24 uur per dag aanwezig is, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over nachtelijke vluchten. Ook qua veiligheid zit het wel snor, de parkeerplaats van Lohausen Airparks Düsseldorf Airport is namelijk rond de klok beveiligd en u hoeft zich geen zorgen te maken over uw voertuig tijdens de reis. Let op: het vervoer in de shuttlebus is voor 4 personen bij de prijs inbegrepen, voor meer persoonlijk vervoer betaalt 4 euro per persoon voor een enkele reis.

Lees meer
Adres parkeerplaats Niederrheinstraße 195, 40474 Düsseldorf Lohausen
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airparks Lohausen bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Airparks Lohausen
Airparks Lohausen wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Sillekens- 05-09-2019 "prima verlopen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-09-2019 "Behalve chauffeur geen personeel aanwezig. Parking was heel vol. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-09-2019 "Op de heenweg alles top geregeld, je kunt je auto makkelijk parkeren, busje is er zo en je wordt voor de ingang afgezet. Helaas chaos bij de terugweg, veel te veel mensen die terug moeten en met maar 1 busje die kon halen en brengen a 8 personen duurde dit vrij lang. Hierdoor ontstaat veel frustratie bij reizigers, zeker bij sommige reizigers die er al een uur stonden te wachten en 4 busjes aan zich voorbij hebben zien gaan. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Cremers- 30-08-2019 "Prima parkeer plek!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene van Moorsel- 29-08-2019 "prima, vriendelijk geholpen. snel bij het vliegveld. prettig dat je je sleutel mag houden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Perry van Hooijdonk- 15-08-2019 "Perfect in 1 woord...binnen 5 minuten opgehaald..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jac Kerkhofs- 10-08-2019 "Alles perfect geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remco Hollinga- 05-08-2019 "Goede locatie om te parkeren waar je zelf je auto moet parkeren en lekker je sleutels bij je kunt houden. Busje naar luchthaven prima. Ook terug goed aangegeven waar je weer moet staan om opgehaald te worden. Helemaal top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij Airparks Lohausen?

Zoals vermeld parkeert u bij Düsseldorf airport Airparks Lohausen via de shuttle methode. Dit houdt in dat u simpelweg vanuit uw vertrekpunt naar het adres van de parking rijdt. Zorg wel dat u uw reserveringsbevestiging uitprint en meeneemt. Zodra u hier aangekomen bent, parkeert u de auto en presenteert u de bevestiging aan het personeel van de parking. Binnen enkele minuten zal de gratis shuttle service u naar het vliegveld brengen en kunt u de reis kunt vervolgen. De reis van de parking naar het vliegveld bedraagt slechts 7 minuten! Nadat u uw bagage heeft opgehaald bij terugkomst op het vliegveld, belt u het bijgeleverde nummer op van Airparks Loshausen vliegveld Düsseldorf zodat het shuttlebusje voor u klaar zal worden gezet!

Specificaties en faciliteiten bij Lohausen Airparks Dusseldorf Airport

De parking garandeert de veiligheid van uw voertuig, dat is een claim die we kunnen bevestigen! Er zijn namelijk vele faciliteiten aanwezig om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen wanneer u op reis bent. Het hele parkeergebied is verlicht, voorzien van omheining en tevens de hele dag en nacht lang bewaakt door videocamera’s. Dit in samenwerking met de regelmatige controles van het personeel zorgen voor een zeer hoge mate van veiligheid. De shuttleservice komt in de vorm van een net busje en zet u zo spoedig mogelijk af bij de luchthaven. De parkeerplaats zelf is geasfalteerd, uw auto komt dus op een prima plek te staan waardoor u uw auto netjes weer terug zal krijgen.

Reviews en ervaringen van Airparks Lohausen

Wij waarderen uw mening ontzettend en weten dat deze erg van waarde is voor andere reizigers. We horen daarom graag ervaringen van zowel u als uw medereizigers zodat wij via de reviews kunnen laten zien wat de andere klanten te wachten staat! Al de reviews die u leest op onze website zijn dus gemaakt door echte klanten. U kunt zich hiermee goed oriënteren terwijl u op zoek bent naar een parking.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )