#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

Airparks Flughafendamm bij Bremen Airport

Airparks Flughafendamm is van dezelfde eigenaar als Airparks op de Industriestraße. Maar zoals de naam al doet vermoeden: Deze parking bevindt zich op de Flughafendamm in Bremen. Echter, dit is dichterbij dan de andere locatie want deze parkeergelegenheid is gesitueerd op slechts 3 minuten reisafstand vanaf luchthaven Bremen. Er is geen maximale inrijdhoogte, dus u kunt hier met iedere maat auto terecht! Daarnaast is Airparks Flughafendamm 24-uur per dag geopend en beschikken zij over een uitstekende shuttle service. Let wel: De shuttle service rijdt 4 personen per rit op en neer naar Airport Bremen, dus bent u met meer dan 4 personen? Houd hier dan rekening mee! Tip: U kunt wellicht langs het airport rijden en overige passagiers alvast afzetten voordat u gaat parkeren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Flughafendamm 1, 28199 Bremen
Reistijd shuttle: 3min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airparks Flughafendamm bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Parking Bremen Airport met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we het belangrijk dat vliegreizigers niet teveel betalen voor hun parkeerplek. Speciaal daarvoor filteren wij alle parkeermogelijkheden rondom het airport, omdat deze veelal goedkoper zijn dan wanneer u op het airport zelf parkeert. Het enige wat u hoeft te doen is uw reisdata invoeren. Hierna komen alle mogelijkheden voor parkeren Bremen airport in beeld, gesorteerd op prijs van laag naar hoog. Vergeet niet om ook foto’s en beoordelingen per parking te checken, op die manier maakt u een weloverwogen keuze! Heeft u zelf een parkeerervaring bij een van onze parkings Bremen Airport? Deel deze dan gerust met ons. Op die manier maken we samen het voordelig én betrouwbaar parkeren bij vliegveld Bremen mogelijk. Heeft u nog vragen, kijk dan ook eens in onze FAQ.

Shuttle parkeren met Airparks Flughafendamm

Het shuttle parkeren met Airparks Flughafendamm werkt erg gemakkelijk. Voorafgaand aan de reis rijdt u eerst naar het parkeerterrein van Airparks Flughafendamm toe, waarna u de parking opbelt. Zij sturen een auto naar de parking en vanaf daar is de reis naar het vliegveld begonnen. Let wel, dit is één auto en dus is er ruimte voor vier personen. Bij terugkomst van de reis belt u Airparks Flughafendamm weer op en de chauffeur zal u komen ophalen. In drie minuutjes staat u alweer bij de auto en de weg naar huis wordt zo eenvoudig voortgezet. Wilt u meer informatie over het shuttle parkeren bij Bremen Airport, contact gerust onze gratis klantenservice of bekijk de pagina over parkeervormen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )