#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:30
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Airparking Bremen Airport

Bij de parkeeraanbieder Airparking Bremen kunt u voordelig en betrouwbaar parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 6 minuten van de luchthaven en u parkeert hier in combinatie met een shuttleservice. Houdt naast deze 6 minuten reistijd met nog eventuele additionele wachttijd. De parkeerplaats is goed beveiligd en heeft adequate servicefaciliteiten, parkeren Bremen is dus een veilige keuze. De parkeerplaats is uitgerust met camera’s, omheining, een slagboom en 24-uurs bewaking. Door de afwezigheid van een maximale inrijhoogte kunt u ook hogere voertuigen kwijt. De parkeerplaats en bijbehorende services van Bremen Airparking zijn geopend van 04:00 tot 00:30, een klein deel van de nacht kunt u dus niet parkeren en gebruik maken van de shuttleservice.

Lees meer
Adres parkeerplaats Bürgermeister-Noltenuis-Str.2a, 28197 Bremen
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Airparking Bremen bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

De shuttleservice bij Airparking Bremen

Het shuttle parkeren werkt zeer eenvoudig en comfortabel. Op de dag van uw vertrek rijdt u direct naar het adres Mayor-Noltenuis-Straße 2a, 28197 te Bremen. Hier bevindt zicht de parkeerplaats, bij aankomst kunt u de auto parkeren en u melden bij de balie of een medewerker van Airparking Bremen Airport. Hierbij dient u de reserveringsbevestiging paraat te hebben, dit kan zowel geprint als digitaal op uw telefoon. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht met een shuttlebusje. Bij terugkomst dient u Bremen Airport Airparking telefonisch te contacteren, hierop volgend wordt een busje naar de luchthaven gestuurd en wordt u zo snel mogelijk opgehaald. U wordt weer teruggebracht naar de parkeerplaats en zo kunt u uw reis weer vervolgen. Dit gehele proces wordt ook nader uitgelegd op de reserveringsbevestiging. Ook vindt u alle contactgegevens terug op deze bevestiging.

De reviews en ervaringen van onze klanten

Wilt u meer verdiepende informatie over Luchthaven Bremen Airparking? Bekijk dan eens onze klantreviews! Na afloop van het parkeren krijgt iedere klant een uitnodiging, via deze uitnodiging kunt u de parkeeraanbieder beoordelen. Uw review wordt altijd op onze website getoond en uw cijfer draagt bij aan het rapportcijfer van de parking. Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening en waarderen het zeer als u ons en de parking wilt beoordelen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b