#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Lees meer
Adres parkeerplaats Mergenthaler Allee 27, 65760 Eschborn
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark Service bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Aeropark service, Frankfurt Airport – shuttle footer

Goedkoop parkeren bij Frankfurt Airport is lang niet altijd makkelijk. Bovendien bent u niet zeker van een parkeerplek, in de drukke perioden. Om al deze stress te voorkomen, is het verstandig vooraf uw parkeerplaats te boeken. Of u nou graag wilt kort- of lang parkeren bij luchthaven Frankfurt, op Vliegen en Parkeren hebben we voor iedere reiziger een geschikte parking! Aeropark service is een betrouwbare aanbieder en wordt vaak geboekt vanwege de uitstekende shuttle service. Shuttle parkeren is een goedkope parkeervorm en meer daarover vindt u hier onder of kijk op de pagina over parkeervormen. Indien u op zoek bent naar een discount parking Frankfurt Airport, dan zit u bij deze parking helemaal goed!

Parkeren bij Frankfurt Airport via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren zien we dat het aantal vliegreizigers ieder jaar stijgt. Dat houdt in dat er ook ieder jaar meer mensen moeten parkeren, en dat de parkeertarieven stijgen. Gelukkig is het zo dat ieder vliegveld, buiten eigen parkeerplekken om, ook nog verschillende parkings in de buurt heeft. Deze parkeeraanbieders zijn vaak goedkoper en beschikken over twee parkeervormen: Enerzijds het shuttle parkeren en anderzijds het valet parkeren. Om alle mogelijkheden, tarieven en parkeeraanbieders voor u in kaart te brengen zijn wij een platform gestart. Op basis van uw reisdata en parkeerwensen gaan we samen met u op zoek naar de ideale parking! Hier hier  voor meer informatie over ons.

Hoe werkt shuttle parkeren bij Aeropark Service Frankfurt

Shuttle parkeren is een heel voordelige manier van parkeren. Indien u dus zoekt naar goedkoop parkeren bij Frankfurt airport, zou u shuttle parkeren zeker moeten overwegen! Het werkt erg eenvoudig: In plaats van dat u rechtstreeks naar terminal van Frankfurt rijdt en daar hoge parkeertarieven betaalt, rijdt u nu eerst naar het adres van de parking toe. Vanaf daar wordt u middels de uitstekende shuttle bus van Aeropark naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst belt u de chauffeur weer op, en hij/zij komt u dan ophalen. Zo kunt u heel voordelig lang parkeren bij luchthaven Frankfurt.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )