#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.9
Bekijk beoordelingen

A1 Parking Charleroi Airport

Bij deze voordelige parking kunt u zorgeloos parkeren luchthaven Charleroi! De parking wordt erg goed beoordeeld door onze klanten en beschikt over vele voordelen op het gebied van veiligheid, faciliteiten en service! De parkeerplaats is van 04:00 tot 00:00 geopend, maar houdt wel rekening met uw vluchttijden of eventuele vertragingen. Het geasfalteerde terrein van A1 Parking Charleroi Airport wordt beveiligd door middel van een omheining, een slagboom en meerdere camera’s. Er is geen sprake van een maximale doorrijhoogte en de parking beschikt over een wachtruimte en een toilet. U reist via Charleroi Airport A1 Parking middels een uitstekende shuttleservice. Bovendien wordt u altijd netjes geholpen met uw bagage, zodat u eenvoudig op weg bent! Let wel: de shuttleservice is voor 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 5 gerekend die bij A1 Parking betaald kan worden!

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue des Hauchies 10, 6060 Charleroi, Belgium
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met A1 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over A1 Parking
A1 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 6.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-08-2020 "Min of 8 van het vliegveld. Gelijk weg en meteen na telefoontje weer opgehaald. Ingang wat lastig te vinden (bellen als je voor het hek staat)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk Ligtvoet- 06-05-2020 "Niet weggeweest door corona."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem Glorieux- 27-03-2020 "Prijs kwaliteit zeer goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vanvoorden marc- 16-03-2020 "is ok, je moet wel nog 2€ extra betalen per persoon voor de shuttle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-03-2020 "Vriendelijke mensen en niet ver van het vliegveld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-02-2020 "Zeer goede ervaring. Vriendelijk en correct geholpen. Snelle goede service voor een hele redelijke prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ouchan Najat- 25-02-2020 "Zeer goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Franssen- 23-02-2020 "Eerste indruk bij aankomst in Charleroi aan de gesloten poort was minder. Maar de snelheid van handelen na het gevraagde telefoontje was super. Correcte behandeling, afhandeling administratie en brengen naar vliegveld. Top! En ook bij aankomst op Charleroi was het ophalen super stipt, vriendelijk en top. Zeer goede ervaring."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Budimir Danilovic- 25-01-2020 "Al een aantal keren gebruik gemaakt. Super crew! Hulpvaardige mensen, goede service!!! Top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maarten Van der Wulst- 30-12-2019 "Op 10 minuten op luchthaven. Bij terugkomst hooguit een kwartier moeten wachten. Enkel parkeerterrein kan wat beter maar voor de rest top!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2019 "We werden direct naar het vliegveld gebracht en ophalen was perfect geregeld. Er waren extra onvoorziene kosten voor het parkeren van de bus bij het vliegveld. Parkeer lokatie auto ligt midden in het dorp en is niet verlicht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guy Hooft- 22-11-2019 "voor herhaling vatbaar,tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-11-2019 "Parking op 500 meter van afrit autostrade Er wordt 2 euro per rit naar luchthaven gevraagd dus heen en terug is 4 euro Dit is voor het hele gezelschap dat vervoerd wordt dus niet per persoon Correcte service en prima geregeld Goedkoop en bij deze een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arjo Van Oostenbrugge- 27-10-2019 "Netjes betaald, kom je op locatie ergens in een getto daar wil je je auto niet achterlaten. Eigenaar gebeld die zou komen maar kwam ook niet.. eens kijken of ik mijn geld terug krijg? Wij hebben maar op de luchthaven geparkeerd.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-10-2019 "De parkeerplaats is goedkoop maar verwacht geen asfalt terrein met een slagboom; je auto vind je dan ook lichtelijk stoffig terug. Daarnaast rijdt de chauffeur best wel hard en kan geen Engels of Nederlands. Ook werd ons pas bij aankomst verteld dat we nog extra zouden moeten betalen vanwege een verbouwing op het vliegveld (zonder verbouwing word je op 20 minuten lopen afgezet en ben je dus eigenlijk nog slechter af). Goedkope optie dus wat betreft best prima. We werden snel gebracht en weer opgehaald en onze auto is veilig gebleven. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Kats- 20-10-2019 "Voldoet aan de verwachtingen locatie is wel afgelegen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-10-2019 "Het is meer dan 5 minuten rijden itt wat gezegd wordt op de site en ik heb bij terugkomst 5x gebeld en in totaal een uur moeten wachten in de regen. De persoon zei iedere keer 10 minutes...en “gooide” de hoorn erop. Niet echt klantvriendelijk dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan van der Tas- 17-10-2019 "Locatie was lastig te vinden, ook na rondvragen in de buurt. Stiptheid prima, bij terugkomst even bellen en binnen 15 minuten opgehaald en naar parking gebracht. Klantvriendelijkheid mag wat beter, maar overall goede parkeer ervaring tegen een zeer redelijke prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
desiree Nagtegaal- 14-10-2019 "Afschuwelijk, geïntimideerd, opgelicht en nog belazerd ook! Sta je daar als vrouw alleen om 5uur in de ochtend op een zeer moeilijk te vinden parkeerplek en word je zo goed als gedwongen, door een ongure man die alleen frans spreekt, om 4 euro te betalen voor het vervoer voor de shuttle bus. En nee natuurlijk krijg je daar geen bonnetje van. En of ik bij terugkomst niet A1 parking waar ik gereserveerd had wilde bellen maar proparking (die naam staat ook bij de ingang) dus 2 bedrijven, zelfde oplichter. We zouden met 10 minuten vertrekken...… na 35 min en nog 6 mensen (a 4 euro) vertrokken we eindelijk. Kwamen we aan op een uithoek van de parkeerplaats waarna we nog zeker 8 minuten moesten lopen. Bij terugkomst belde ik de chauffeur op en reageerde in correct engels dat hij al stond te wachten. Bleek dat gewoon dezelfde man te zijn als die de ochtend van mijn vertrek alleen nog maar frans sprak. Let dus op waar je boekt en bedenk of je je vrouw/dochter/geliefde zo'n ervaring wilt geven Heb via de boekingsite vliegenenparkeren een klacht ingediend die met respect is beantwoord. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-10-2019 "Voordat mij een parkeerplaats werd toegewezen moest ik eerst €. 4,00 betalen voor parkeergeld op de breng- en afhaalplek. Ondanks dat er meerdere reizigers in een bus gebracht en gehaald werden moest elke chauffeur €. 4,00 betalen. Los hiervan, het is niet juist dat als er parkeren met shuttle service in een bedrag wordt aangeboden, er achteraf nog extra betaald moet worden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Klein Sprokkelhorst- 11-10-2019 "alles klopte hoor!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-09-2019 "Heel goed !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-09-2019 "Helaas was het adres wat in de bevestigings email (Rue des Hauchies 48 6060 Charleroi)stond niet goed. We hebben dan ook meer dan een half uur aan het zoeken geweest. Dankzij een vriendelijke man die in de genoemde straat woonde, hebben we eerst bij een concurrent parking geïnformeerd die ons de juiste plek heeft verteld. Bij aankomst bleek dat de parking ook nog een andere naam had, namelijk PROPARK. Nadat we bij de parking waren aangekomen was het busje net weg. Vanwege een wegomlegging duurde het extra lang eer het busje terug was. Het resultaat was dat we onze vlucht bijna gemist hebben. Zonder het probleem van het verkeerde adres, had het geen probleem geweest. Maar voor de terugweg, alleen maar lof. Even gebeld, en ze waren er snel. Kortom, als het adres goed was geweest, dan waren er geen problemen geweest."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Werkt goed. Iets van te voren bellen dat je er aankomt, zodat je kunt worden ontvangen en de auto kunt parkeren. De locatie ziet er wat apart uit, maar verder werkt het prima! Voor de terugreis ook even bellen en je wordt opgehaald op het afgesproken punt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephanie VAN NOORDT- 24-08-2019 "Ok parkeerplaats. Wel lang wachten op shuttlebus op de luchthaven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Vriendelijke mensen die er alles aan doen om je snel wegbrengen brengen en snel op te halen. Super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "parking niet te vinden, telefoon nummer werd niet beantwoord, ruim half uur later werd ik door een franstalig iemand teruggebeld die zeer slecht engels sprak, gaf mij via sms door dat ik op "coogle maps propark" moest zijn ten eerste heb ik geen coogle maps wel kaarten van Iphone en ten tweede kreeg ik daar alleen een adres in amerika van door dus dat klopte ook niet! Uiteindelijk bordjes vliegveld gevonden en daar maar heen gereden. € 54 aan jullie armer en daar bovenop nog €125 van de parking op het vliegveld. gelijk geprobeerd contact op te nemen over de situatie en vragend om een oplossing maar alleen maar vragende brieven over informatie terwijl ik veel heb gedaan: gebeld(nummer tijdelijk niet in gebruik, of steeds worden doorverbonden, gemaild, situatie uitgelegd, screenshots en vandaag ontvang ik een zeer onprofessionele email mbt de locatie maar niet de financiele situatie dus nee absoluut niet tevreden eerder opgelicht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
michel schepers- 16-08-2019 "de gebruikte parkeertijd was zeer kort ! daar ik aan de parking eerst moest bellen en 35 min wachten op de schultel en dan een rit van 30 min naar de luchthaven en weg was mijn vlucht , terug naar parking ging vlugger . weg betaalde geld voor een parking die je niet benut door derde aandoening . blijkbaar wist men niet op de dag van de voorziene terug keer dat ik reeds lang terug weg was , wand men tel me nog die nacht om te vragen als ik mijn auto die nacht nog wens af te halen , comunicatie is zeer gebrekkig , zeker niet te vrede , de bestuurder van t busje was zeer vriendelijk en vertoonde zijn onmacht . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Goed mee gevallen ! Misschien wat verwijderd van de luchthaven maar al bij al ok ! Uiteindelijk weet je op voorhand de zaken qua aflevering en afhaling van je auto ... Dus tevreden ja "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-05-2019 "Bij aankomst bleek de parkeerplaats verplaatst, een kilometer verder, de rit er naar toe kan bete4 aangegeven worden. Aangekomen word je correct ontvangen, helaas alleen in het Frans. Auto zet je op een aangewezen plek neer en je levert de sleutel in. Daarna word je snel naar de luchthaven gebracht, ritje van 10 minuten. Je krijgt een kaartje met twee telefoonnummers die je belt als je je koffers hebt. Bij terugkomst gebeld, 15 minuten moeten wachten. Oom weer rap terug naar het parkeerterrein. Onze auto werd gehaald en er werd zelfs geholpen met de koffers inladen. Daarna weer snel op pad. Goede prijs/prestatie verhouding."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilfred Rissewijck- 30-05-2019 "Helaas pas op de aangekomen plek hing een bericht dat wij naar een andere locatie moesten gaan! Had men ook vooraf kenbaar kunnen maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelique Zeelen- 23-05-2019 "Top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Van de gereserveerde parking naar een andere gestuurd, lang moeten wachten voor de transfer naar de luchthaven. Bij terugreis 45 minuten moeten wachten op de shuttle naar de parking. Heel matige service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima niet echt een wow gevoel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion - 20-12-2017 "Locatie was wat armoedig maar charleroi is gewoon een vieze industriestad. Busje was wel schoon en twee keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik - 19-12-2017 "Niet lang hoeven wachten, keurig op tijd op de luchthaven. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij A1 Parking Charleroi Airport?

Zoals eerder vermeld, parkeert u bij deze parking middels een shuttleservice. Dit is een zeer eenvoudige, comfortabele manier van parkeren én vooral voordelig! U rijdt naar de parkeerplaats van A1 Parking Charleroi luchthaven. Vervolgens wordt u via een pendelbus voor de luchthaven afgezet. Bij terugkomst hoeft u enkel het telefoonnummer te bellen dat u heeft verkregen en u wordt weer netjes opgehaald en naar uw auto gebracht. De shuttlebussen rijden via een flexibel rijschema en garanderen dat u altijd binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven.

De parkeerervaringen en reviews van onze klanten

Wij vinden het allerbelangrijkste dat onze klanten tevreden zijn over het parkeren. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als Charleroi luchthaven A1 Parking te beoordelen. In het teken van transparantie zijn deze reviews te vinden op onze website! Neem een kijkje tussen deze reviews en laat je inspireren bij het maken van uw keuze. Deze klanten hebben immers voor dezelfde keuze gestaan als u op het moment!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b