#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7
Bekijk beoordelingen

A1 Parking Charleroi Airport

Een van de parkeermogelijkheden die VliegenenParkeren.nl u biedt is A1 Parking Charleroi. A1 biedt u de mogelijkheid tot het gratis gebruik maken van haar shuttle service. De service wordt uitgevoerd tussen 04:00 en 24:00. Dit zijn tevens de openingsuren van het vliegveld echter, wordt er altijd rekening gehouden met de eerste en laatste vlucht. Een Parking Charleroi is via Vliegen en Parkeren altijd gemakkelijk gereserveerd en betrouwbaar. Tevens rekenen wij geen boekingskosten! Dit is dan ook de reden waar onze klanten graag een parking Charleroi Airport via ons reserveren. Na uw betaling krijgt u van ons direct een reserveringsbevestiging met daarop nog een keer gemakkelijk alle tekst en uitleg voor de dag zelf. Let op: de shuttleservice is voor 4 personen. Voor elk extra persoon wordt er € 5 gerekend die bij A1 Parking betaald kan worden!

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue des Hauchies 10, 6060 Charleroi, Belgium
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met A1 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over A1 Parking
A1 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "Werkt goed. Iets van te voren bellen dat je er aankomt, zodat je kunt worden ontvangen en de auto kunt parkeren. De locatie ziet er wat apart uit, maar verder werkt het prima! Voor de terugreis ook even bellen en je wordt opgehaald op het afgesproken punt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephanie VAN NOORDT- 24-08-2019 "Ok parkeerplaats. Wel lang wachten op shuttlebus op de luchthaven"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "Vriendelijke mensen die er alles aan doen om je snel wegbrengen brengen en snel op te halen. Super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "parking niet te vinden, telefoon nummer werd niet beantwoord, ruim half uur later werd ik door een franstalig iemand teruggebeld die zeer slecht engels sprak, gaf mij via sms door dat ik op "coogle maps propark" moest zijn ten eerste heb ik geen coogle maps wel kaarten van Iphone en ten tweede kreeg ik daar alleen een adres in amerika van door dus dat klopte ook niet! Uiteindelijk bordjes vliegveld gevonden en daar maar heen gereden. € 54 aan jullie armer en daar bovenop nog €125 van de parking op het vliegveld. gelijk geprobeerd contact op te nemen over de situatie en vragend om een oplossing maar alleen maar vragende brieven over informatie terwijl ik veel heb gedaan: gebeld(nummer tijdelijk niet in gebruik, of steeds worden doorverbonden, gemaild, situatie uitgelegd, screenshots en vandaag ontvang ik een zeer onprofessionele email mbt de locatie maar niet de financiele situatie dus nee absoluut niet tevreden eerder opgelicht!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
michel schepers- 16-08-2019 "de gebruikte parkeertijd was zeer kort ! daar ik aan de parking eerst moest bellen en 35 min wachten op de schultel en dan een rit van 30 min naar de luchthaven en weg was mijn vlucht , terug naar parking ging vlugger . weg betaalde geld voor een parking die je niet benut door derde aandoening . blijkbaar wist men niet op de dag van de voorziene terug keer dat ik reeds lang terug weg was , wand men tel me nog die nacht om te vragen als ik mijn auto die nacht nog wens af te halen , comunicatie is zeer gebrekkig , zeker niet te vrede , de bestuurder van t busje was zeer vriendelijk en vertoonde zijn onmacht . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Goed mee gevallen ! Misschien wat verwijderd van de luchthaven maar al bij al ok ! Uiteindelijk weet je op voorhand de zaken qua aflevering en afhaling van je auto ... Dus tevreden ja "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-05-2019 "Bij aankomst bleek de parkeerplaats verplaatst, een kilometer verder, de rit er naar toe kan bete4 aangegeven worden. Aangekomen word je correct ontvangen, helaas alleen in het Frans. Auto zet je op een aangewezen plek neer en je levert de sleutel in. Daarna word je snel naar de luchthaven gebracht, ritje van 10 minuten. Je krijgt een kaartje met twee telefoonnummers die je belt als je je koffers hebt. Bij terugkomst gebeld, 15 minuten moeten wachten. Oom weer rap terug naar het parkeerterrein. Onze auto werd gehaald en er werd zelfs geholpen met de koffers inladen. Daarna weer snel op pad. Goede prijs/prestatie verhouding."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilfred Rissewijck- 30-05-2019 "Helaas pas op de aangekomen plek hing een bericht dat wij naar een andere locatie moesten gaan! Had men ook vooraf kenbaar kunnen maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Demir Hadziomerovic- 25-05-2019 "Alles was goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angelique Zeelen- 23-05-2019 "Top geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-05-2019 "Van de gereserveerde parking naar een andere gestuurd, lang moeten wachten voor de transfer naar de luchthaven. Bij terugreis 45 minuten moeten wachten op de shuttle naar de parking. Heel matige service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima niet echt een wow gevoel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion - 20-12-2017 "Locatie was wat armoedig maar charleroi is gewoon een vieze industriestad. Busje was wel schoon en twee keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik - 19-12-2017 "Niet lang hoeven wachten, keurig op tijd op de luchthaven. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Charleroi Airport via Vliegen & Parkeren

Via Vliegen & Parkeren vergelijkt u gemakkelijk parkeergelegenheden bij het vliegveld die u vervolgens direct kunt reserveren. Bezoekers van Vliegen en Parkeren reserveren graag een parkeerplaats via ons omdat ze weten dat alles goed geregeld is en goedkoop! Als u vragen heeft over parkeren Charleroi stelt u deze gemakkelijk via de chat, mail of telefoon. We mogen met trots zeggen dat we beoordeeld worden met een 8,5+ door onze eigen klanten!

Hoe gaat de dag zelf in zijn werking?

Het parkeren luchthaven Charleroi op de dag zelf werkt erg gemakkelijk en logisch. U rijdt zelf naar de parking en u wordt daar binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht. Veelal is dit binnen 15 minuten. Ter plekke krijgt u nog een kaartje mee waar het nummer van de parking op te vinden is maar dit vindt u ook nog terug op uw reserveringsbevestiging. Bij terugkomst neemt u nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op met A1 Parking Charleroi en u kunt op de shuttle wachten op de afgesproken plek. Parkeren Brussel Charleroi is zodoende erg gemakkelijk en goedkoop via VliegenenParkeren.nl

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )