#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 24
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel Sleutel afgeven
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

A1 Parking Charleroi Airport

Een van de parkeermogelijkheden die VliegenenParkeren.nl u biedt is A1 Parking Charleroi. A1 biedt u de mogelijkheid tot het gratis gebruik maken van haar shuttle service. De service wordt uitgevoerd tussen 04:00 en 24:00. Dit zijn tevens de openingsuren van het vliegveld echter, wordt er altijd rekening gehouden met de eerste en laatste vlucht. Een Parking Charleroi is via Vliegen en Parkeren altijd gemakkelijk gereserveerd en betrouwbaar. Tevens rekenen wij geen boekingskosten! Dit is dan ook de reden waar onze klanten graag een parking Charleroi Airport via ons reserveren. Na uw betaling krijgt u van ons direct een reserveringsbevestiging met daarop nog een keer gemakkelijk alle tekst en uitleg voor de dag zelf.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rue chausteur 48, 6042 Lodelinsart
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met A1 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over A1 Parking
A1 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima niet echt een wow gevoel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion - 20-12-2017 "Locatie was wat armoedig maar charleroi is gewoon een vieze industriestad. Busje was wel schoon en twee keer op tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik - 19-12-2017 "Niet lang hoeven wachten, keurig op tijd op de luchthaven. Goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Charleroi Airport via Vliegen & Parkeren

Via Vliegen & Parkeren vergelijkt u gemakkelijk parkeergelegenheden bij het vliegveld die u vervolgens direct kunt reserveren. Bezoekers van Vliegen en Parkeren reserveren graag een parkeerplaats via ons omdat ze weten dat alles goed geregeld is en goedkoop! Als u vragen heeft over parkeren Charleroi stelt u deze gemakkelijk via de chat, mail of telefoon. We mogen met trots zeggen dat we beoordeeld worden met een 8,5+ door onze eigen klanten!

Hoe gaat de dag zelf in zijn werking?

Het parkeren luchthaven Charleroi op de dag zelf werkt erg gemakkelijk en logisch. U rijdt zelf naar de parking en u wordt daar binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht. Veelal is dit binnen 15 minuten. Ter plekke krijgt u nog een kaartje mee waar het nummer van de parking op te vinden is maar dit vindt u ook nog terug op uw reserveringsbevestiging. Bij terugkomst neemt u nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op met A1 Parking Charleroi en u kunt op de shuttle wachten op de afgesproken plek. Parkeren Brussel Charleroi is zodoende erg gemakkelijk en goedkoop via VliegenenParkeren.nl

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )