#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.1
Bekijk beoordelingen

Korting 247 Parking Schiphol  

Met de Timo Deal van Vliegen en Parkeren reserveert u parkeerplaatsen met korting bij diverse vliegvelden. Eén van de deals die Timo voor u heeft geregeld is 247 Parking Schiphol. Zodoende kunt u extra goedkoop parkeren Schiphol en kunt u toch gebruik maken van een betrouwbare parking. Voor de rest verandert er niks en kunt u nog steeds 24 uur per dag gebruik maken van deze shuttle service. Met de shuttle service bent veelal binnen enkele minuten op weg maar als u rekening houdt met 30 minuten zit u altijd goed! Reserveer wel snel, want de deal is niet onbeperkt beschikbaar.

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 29a Aalsmeer
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting 247 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Korting 247 Parking
Korting 247 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thamer issa- 09-11-2019 "goed geregeld en alle liep goed en goede service en goedkoop ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frits Corsten- 04-11-2019 "Prima geregeld niks te klagen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-10-2019 "Weliswaar goedkoop, maar slechte organisatie! Onvriendelijke ontvangst, slechte planning! Man bij de receptie, vermoedelijk de eigenaar, was ronduit onbeschoft! We waren met een groep van 5 personen en zijn in gesplitste groepjes weggebracht, ronduit slecht! Chauffeur was wél vriendelijk en deed z’n uiterste best, maar die had helaas niets te vertellen. Al vele shuttle services gehad maar deze was ronduit slecht!! Beter iets meer betalen en wél n goede start van de vakantie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2018 "247 parking met kortinggg. Prima om de vakantie mee te starten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol lang parkeren met de hulp van Vliegen en Parkeren

Via VliegenenParkeren.nl reserveert u binnen enkele minuten een parkeerplek bij Schiphol. Uw auto parkeren Schiphol doet u via ons altijd zonder reserveringskosten maar met gratis klantenservice! Ook deze aanbieding voor parkeren Schiphol kent deze gunstige voorwaarde. Ten opzichten van parkeren op Schiphol zelf is het zeker in de vakantieperiodes dubbel zo goedkoop. Daarbij wordt u met de shuttle bus recht voor de terminal afgezet en ook weer opgehaald, super service dus!

Schiphol Shuttle, hoe werkt dat nu precies?

U rijdt naar de locatie van 247 parking Schiphol toe en parkeert al daar uw auto. U meldt zichzelf bij de balie en toont uw reservering geprint of op uw telefoon. De parkeerplaats bij Schiphol is natuurlijk ook bekend met uw reservering dus dat sowieso goed! Vervolgens krijgt u nog een volledige uitleg over hoe Schiphol parkeren in zijn werk gaat en wordt u naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst belt u het nummer op het kaartje en u wordt opgehaald door de shuttlebus en naar de locatie van 247 Schiphol gebracht. Lang parkeren op Schiphol is zodoende goedkoop, lekker flexibel en via Vliegen en parkeren binnen enkele minuten geregeld!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )