#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

24/7 Valet Parking

Wilt u goedkoop valet parkeren Schiphol? Dan bent u bij 24/7 Valet Parking helemaal aan het goede adres. Al jarenlang voorzien zij Nederlandse- en Vlaamse vliegreizigers van een uitstekende valet service. Het valet parkeren is een erg luxe parkeervorm. U hoeft hierbij namelijk zelf niets te doen én geen extra reistijd in te plannen. U rijdt simpelweg naar de terminal van Schiphol, waarna de chauffeur van 24/7 Parking u opwacht. Hij of zij zal de auto voor u gaan parkeren. Dat is nog eens luxe... Zoals de naam al doet vernoemen, is deze parking 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Hierdoor maakt het niet uit wat uw vertrek- of aankomsttijden zijn, bij 24/7 Valet Parking kunt u altijd terecht. Daarnaast beschikt deze Schiphol parking over een geasfalteerd terrein, met een omheining en slagboom. Zo kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen!

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Vertrekpassage 1118 Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met 24:7 Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over 24:7 Valet Parking
24:7 Valet Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold Louwes- 19-08-2019 "Op de heenreis hoefden we niet al te lang te wachten. Op de terugreis duurde het helaas wat langer en stond onze auto niet op de afgesproken plaats. Heen was wel midden in de nacht dus rustiger! Verder super tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Deze vorm van parkeren is uitstekend bevallen! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dees van den Berg- 17-08-2019 "Ging allemaal reuze vlot. Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als ter plaatse. Geen enkel minpuntje!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Bos- 17-08-2019 "In tegenstelling tot alle negatieve berichtgeving in de media over dit soort bedrijven kan ik niet anders zeggen dan dat dit bedrijf meer dan correct heeft gewerkt. Keurige mensen redelijk op tijd en correcte afhandeling"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
wilfred zwijnenburg- 14-08-2019 "snelle boeking ook wat betreft de prijs en alles werd snel en goed afgehandeld op schiphol en bij terug komst ging ook alles weer perfect en snelle service bedankt hiervoor 24:7 valet parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Charlie Vijverberg- 13-08-2019 "laatste tijd in de media veel negatieve geluiden omtrent deze vorm van parkeren 9zijn veel verschillende in de markt) maar ik kan niets anders zeggen dat het bij mijn super is gegaan en zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bjorn Verriet- 08-08-2019 "Goed bevallen, mooi voor de deur en mooi op tijd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "op heen reis 45 min gewacht op halen auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Het duurde lang voordat men er was om onze auto op te halen en men was slecht bereikbaar toen we de auto weer nodig hadden. Hier hadden ze wel een verklaring voor; de telefoon lag elders."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erwin Kempink- 31-07-2019 "Het ophalen en terugbrengen van de auto verliep goed. Goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjang Pesch- 31-07-2019 "super geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anton Bogaert- 24-07-2019 "Gewoon top , "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-07-2019 "Correct en op tijd!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-07-2019 "We zijn super tevreden, auto stond klaar en dat scheelt veel tijd! Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Ik zou niet meer anders willen! Adviseer iedereen die ik spreek over vliegenenparkeren. Top[ service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Altijd spannend zo'n eerste keer ;-) maar top geregeld, geen stress en de auto weer keurig retour. Even moeten wachten bij terugkomst maar was ook binnen 10 minuten uit het vliegtuig bij de vertrekhal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andries Westphal- 10-06-2019 "Ophalen en het terug brengen. Van de auto ging heel netjes . Wacht op terug komst vond ik wat te lang,maar de auto komt netjes terug"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frank Strik- 07-06-2019 "Mijn eerste ervaring met 24/7 Valet Parking was uitstekend, behoudens dat ik blijkbaar geboekt heb via een 'oude' website waardoor het telefoonnummer niet klopte, Gelukkig gaf degene van het telefoonnummer mij wel het goede nummer, Daarna verliep alles perfect,"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Schiphol met Vliegen en Parkeren

In 2013 werden wij met Vliegen en Parkeren het éérste officiële Nederlandse vergelijkingsplatform voor de parkeerbranche rondom vliegvelden en daar zijn we trots op! Niet alleen kennen we onze parkeerproducten goed, ook hebben we ons aanbod uitgebreid tot een heus parkingportfolio. Op die manier kunt u eenvoudig het parkeren bij Schiphol vergelijken en ziet u direct alle kosten voor lang parkeren Schiphol. Een boeking maken duurt slechts twee minuten en u hoeft niet eens een account aan te maken. Reserveren parkeren Schiphol doet u snel & transparant via Vliegen en Parkeren. Wilt u graag advies op maat, bel dan gerust onze gratis klantenservice of kijk in onze FAQ voor veelgestelde vragen.

Parkeren met 24/7 Valet Parking

Zoals hierboven omschreven is 24/7 Valet Parking al een aantal jaar actief in de parkeerbranche rondom Schiphol Airport. Deze veelgeboekte aanbieder is betrouwbaar en dat is terug te zien in de valet parking Schiphol ervaringen. Want wij kunnen u wel vertellen hoe goed deze Schiphol valet parking presteert, maar dat kunnen onze klanten nog veel beter! Bovendien is deze parking, door hun scherpe tarieven, een echte Schiphol smart parking. Bekijk de faciliteiten, foto’s en reviews en overtuig uzelf! Wilt liever goedkoop lang parkeren bij Schiphol in plaats van het luxe valet parkeren? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol Airport voor een recente update van de vijf beste en laagste parkeerdeals!  

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )