#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.1
Bekijk beoordelingen

24:7 Parking Premium Schiphol Airport

Er zijn ontzettend veel parkeermogelijkheden omtrent Schiphol Airport. Bij veel van deze parkings wordt er gevraag uw autosleutels achter te laten. Zoekt u echter een betrouwbare Parking Schiphol Airport waarbij uw autosleutels mee op reis kunnen? Dan bent u hier helemaal aan het juiste webadres. Premium 24:7 Parking Schiphol biedt u naast een uitstekend veilige parkeerplek namelijk ook sleutelbehoud aan. Deze parking is zoals de naam wellicht al prijsgeeft, 24 uur per dag geopend en de services zijn dan ook dag en nacht beschikbaar. Het verlichte terrein is voorzien van een wachtruimte inclusief een toilet. Schiphol Aiport Premium 24:7 Parking is niet alleen 24/7 geopend, maar wordt ook te allen tijde bewaakt. Verder is er een slagboom, omheining en zijn er camera’s aanwezig. Tijdens het parkeren bij Premium Parking 24:7 luchthaven Schiphol wordt u uiteraard netjes gehopen met uw bagage.

 

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 29a, Aalsmeer
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 24:7 Schiphol Parking Premium bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over 24:7 Schiphol Parking Premium
24:7 Schiphol Parking Premium wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
charles slegers- 14-10-2019 "De chauffeur was allervriendelijkst. Maar toen we belden terwijl we aan het lopen waren naar de vertrekhal hadden we nogal een chagrijnige medewerker aan de lijn dat we eerder hadden moeten bellen en niet pas toen we boven stonden. Want.... hij had 4 minuten geleden gebeld en toen namen we niet op. Maar toen waren wij als onze koffer vd band aan het halen wat overigens ook de eerste koffer op de band was!!!! Sneller hadden we het niet kunnen doen, wel langzamer "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-10-2019 "vertrek: stonden meerdere klanten te wachten, niemand wist waar ze heen moesten, man achter de balie kortaf! aankomst: moesten lang op vervangend busje wachten, chauffeur meer lui als behulpzaam. Ik geef de volgende keer liever iemand anders de mogelijkheid om zijn diensten te bewijzen, hier ga ik nooit meer parkeren!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marije van der Sande- 10-10-2019 "vriendelijke ontvangst met hulp van de chauffeur bij het in en uitladen. Dat was fijn. we komen de volgende keer weer bij jullie parkeren. een minpuntje: het had (veel) geregend en de koffers stonden in de modder. volgende keer laden we uit bij het stoepje...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-10-2019 "Dikke 10! Goede service. Vriendelijk. Beste keus!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-10-2019 "Het was vreemd dat wij naar Uithoorn moesten uitwijken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johan Wendels- 05-10-2019 "Is allemaal prima geregeld en redelijk goedkoop ook nog. Geen klagen verder. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andrea Oomens- 04-10-2019 "Het enige nadeel vond ik dat de weg van het terrein. Zand en stenen en helemaal doorweekt. Er lagen behoorlijk veel plassen dat je met natte voeten je auto in moet stappen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maickel van de Waarsenburg- 03-10-2019 "247 parking is geen betrouwbare partner, ze boeken de parkeerplaatsen vol en vertellen je vervolgens dat je naar een andere parking moet. Dit schijnt een normale gang van zaken te zijn en bij een vraag hierover doen ze alsof je een complete idioot bent dat je verbaasd bent over het feit dat de parking volgeboekt is. Mijn advies is om gewoon via de officiele parking van Schiphol te parkeren. Nog beter is het om de trein te pakken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bartels- 02-10-2019 "Prettig snel betrouwbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Top!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mike van der Knaap- 23-09-2019 "Bij aankomst was de parking vol. Daardoor werd ik doorverwezen naar een andere locatie, 10 minuten verder weg. Na parkeren wilde het busje niet vertrokken totdat deze volledig was bezet. Hierdoor heb ik er 1,5 uur over gedaan om op Schiphol te arriveren. Schandalige service in mijn ogen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2019 "Goed en snel geholpen en vervoerd. Om vaker zo te doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johanna Polman-Jaspers- 23-09-2019 "Zeer tevreden, vriendelijk personeel, en de prijs ook top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
G.A. Visser- 21-09-2019 "Alles weer goed voor elkaar. Gelukkig zijn de busjes terug. Veel beter. Onthoud: bij terugkomst op Schiphol 24/7 pas bellen als je de koffers hebt. (Sorry 24/7)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2019 "Goed geregeld volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-09-2019 "Prima niet te duur "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gernot Spahn- 12-09-2019 "Op de heenweg moesten we best lang wachten, voordat we naar het vliegveld werden gebracht, maar we waren nog ruim op tijd. Op de terugweg verliep alles zeer soepel en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
B.A.J. le Belle- 09-09-2019 "Kon op locatie zelf een plekje zoeken, busje bracht ons vrijwel direct naar Schiphol, bij terugkeer na ontvangst koffers direct gebeld en busje kwam bijna gelijktijdig aan, kortom alles snel en soepel verzorgd, voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robin Schoemaker- 21-08-2019 "Heenreis: Op zich goed. Ze brengen je naar Schiphol, en dat is wat je wilt. Het zou allemaal wel wat sneller kunnen. Je zit gewoon ergens achteraf op een weiland in Aalsmeer je auto neer. Er zijn echter meer klanten. Terugreis: (14 dagen later) Gebeld om 23:26, en we vertrokken richting onze auto om 00:07. Is dat goed of slecht........?? Op zich niet onredelijk, maar ze rijden natuurlijk eerst naar de parkeerplaats van de auto. En dan ben je weer 10 min tot 15 min verder....voordat je echt in je eigen auto zit. Ik heb hier eens over nagedacht........de volgende keer de trein......of vliegen vanaf Dusseldorf. Dat voelt makkelijker, ook al wonen we in Zwolle."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Erg onvriendelijk ontvangst. Wel goede locatie. Snel gebracht en weer opgehaald van schiphol. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Mooi op tijd gebracht en gehaald. Busje stond klaar. Vreemd was wel het feit dat ter plekke 10 euro extra betaald moest worden om de autosleutel te mogen behouden terwijl dit op de website anders stond. Gelukkig stond de auto er prima bij ( de horrorverhalen van de andere VIP Valet parekeren lazen we gelukkig alleen op internet). al met al een prima ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Bleker- 07-08-2019 "Goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Tijssen- 04-07-2019 "Paar keer gebruik genaakt van deze service. Vond de oude vervice beter. 06 nummer bellen als je op Schiphol bij bagageband stond en daar was hij. Nu soms lang wachten en meerdere locaties af."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Zag er niet heel fris uit. Verharde weg Zou een boel veranderen:"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Gea- 08-06-2019 "wachten duurt altijd lang, maar binnen 20 min. was de bus er. mogelijk een andere opstapplaats bij Schiphol regelen, het is er erg druk met bussen en dus passagiers"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Markus Schulp- 27-05-2019 "Door onvoorziene pech met auto probeer ik 23 uur voor het ingaan van parkeer periode te Cancellen en krijg als bericht sorry 24 uur van te voren.... geen restitutie dus .... ronduit geen begrip voor situatie ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
André De Groot- 25-05-2019 "Echte weiland parking, groot dus aardig eindje lopen naar de receptie. Wachten op de bus is een crime bij kou of regen. Terug vanaf Schiphol, bus was net weg op c13 bij Sheraton, wachten duurde 40 minuten. Hmmm dat is best lang."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aziz - 27-03-2018 "Inclusief sleutelbehoud is wel prettig voor mijn gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera - 27-03-2018 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-03-2018 "geweldige parkeerplaats, fijne mensen en zelfs geholpen met de bagage!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij 24:7 Premium Parking Schiphol?

Naast de Valet- en shuttleservice zonder sleutelbehoud, heeft deze parking dus ook 24:7 Parking Premium Schiphol Airport. Ofwel een uitstekende shuttleservice mét sleutelbehoud. U parkeert zelf de auto op het terrein, zonder maximale doorrijhoogte. Hierna wordt u middels een pendelbusje naar de luchthaven gebracht in slechts 9 minuten reistijd. Bij terugkomst hoeft u enkel telefonisch contact op te nemen met het verkregen nummer en de shuttlebus zal weer voor u klaarstaan. Deze bussen rijden middels een flexibel rijschema en garanderen dat u binnen 30 minuten op weg bent. Zo hoeft u dus nooit lang te wachten!

 

Hoe heeft de klant het parkeren ervaren?

Bent u benieuwd hoe voorgaande klanten dit proces ervaren hebben? Dat snappen we. Daarom krijgt iedere klant na het reserveren de mogelijkheid om zowel ons als Schiphol Airport 24:7 Parking Premium te beoordelen. Wij zijn een onafhankelijke partij die de aanbieders vergelijkt en slechts verantwoordelijk voor het boekingsproces. Al deze reviews staan dan ook gepubliciceerd op onze website en zijn ze voor u vrij om te bekijken! Laat uzelf informeren en wellicht inspireren bij het maken van uw keuze.

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )