#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 01
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.5
Bekijk beoordelingen

123Parking Low Cost Charleroi Airport

Charleroi Airport is een populaire en veel gebruikte luchthaven onder Nederlandse reizigers. Elk jaar reizen steeds meer en meer Nederlanders via het vliegveld van onze zuiderburen. Wij van Vliegen en Parkeren raden ten zeerste aan om van tevoren een parkeerplaats bij Charleroi te reserveren. Dit kan zeer gemakkelijk én voordelig via Vliegen en Parkeren. Ons ruime parkeren Charleroi Airport aanbod is door ons persoonlijk geïnspecteerd aan de hand van strenge eisen. Bij 123Parking Low Cost kunt u zoals de naam al doet vermoeden goedkoop parkeren Charleroi Airport. Net als de reguliere 123Parking is de keuze enkel en alleen shuttle parking Charleroi. De auto’s staan echter op een andere parkeerplaats dus is er onderscheid gemaakt tussen de twee aanbieders. Ook de parkeerplaats van 123Parking Low Cost is uitgebreid voorzien van veiligheids- en service faciliteiten. Wanneer u op ‘details’ klikt zie u wat wel en wat niet aanwezig is op de parkeerplaats.

Lees meer
Adres parkeerplaatsChaussée de Courcelles 115, 6041 Gosselies
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking Low Cost bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over 123 Parking Low Cost
123 Parking Low Cost wordt gemiddeld beoordeeld met 7.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Friet v. Mierlo- 20-12-2017 "Was benieuwd hoe het zou gaan want was de eerste keer maar zou het de volgende keer weer doen als ik van Charleroi vlieg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Goedkoopste optie maar nog een netjes terrein ook. heen en terugweg 10 - 15 mintuen en dan waren we op weg dus prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anthony Lauwens- 19-12-2017 "Dit was de goedkoopste optie. Het duurde wel even voordat we opgehaald werden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parking Charleroi Airport op Vliegenenparkeren.nl

Wanneer u vliegt en parkeert bij Charleroi Airport, dan kunt u bij Vliegen en Parkeren als snel tientallen euro’s besparen ten opzichte van de parkeerplekken van het vliegveld zelf. Wij hebben een betrouwbaar én voordelig Parkeer Charleroi aanbod die u gemakkelijk kunt vergelijken. Zodra u een parkeerplaats heeft gevonden die aan uw wensen voldoet dan kunt u deze gemakkelijk reserveren. Wij rekenen geen reserveringskosten en u krijgt een reserveringsbevestiging via de mail. Wij proberen het vergelijkingsproces zo gemakkelijk mogelijk maken dus u kunt op basis van verschillende variabelen sorteren en vergelijken. Onze klanten waarderen onze service met een 8,4 en hier zijn wij zeer trots op!

Shuttle Parking bij 123Parking Low Cost

Wanneer u heeft gekozen voor shuttle parking Charleroi Airport dan rijdt u zelf met uw auto naar de gereserveerde parking. U wordt vervolgens middels een Charleroi shuttle naar het vliegveld gebracht. Dit gebeurt binnen 30 minuten, veelal binnen 15 minuten. De shuttlebus zet u netjes af bij het vliegveld zodat u gemakkelijk uw reis kunt vervolgen. Bij terugkomst neemt u zodra u de koffers weer in bezit heeft telefonisch contact op met de parking. U wordt weer opgehaald door een shuttlebus en weer netjes naar uw auto gebracht. Onze parkeervormen pagina geeft u een uitgebreide uitleg, mochten er nog onduidelijkheden zijn.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )