#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.2
Bekijk beoordelingen

123Parking Charleroi Airport

Wanneer u gaat vliegen via Charleroi Airport, dan is de kans groot dat u uw auto rondom het vliegveld gaat parkeren. Het vinden van de juiste parkeerplek kan lang duren en het kan tevens zeer prijzig zijn. Bij Vliegen en Parkeren heeft u de juiste parkeerplek binnen enkele minuten geregeld en bent u altijd voordelig uit! Wij hebben een ruim aanbod van zeer betrouwbare aanbieders van parkeren Charleroi Airport. U kunt ons gehele aanbod zeer eenvoudig vergelijken en u kunt direct reserveren. Bij 123Parking kunt u parkeren in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt u middels de gratis Charleroi Airport shuttle dienst heen en weer gebracht tussen de parkeerplaats en het vliegveld. De parkeerplaats van 123Parking is riant voorzien van service- en veiligheidsfaciliteiten. Uw auto staat dus altijd veilig, zelfs wanneer u kiest voor lang parkeren Charleroi.

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaatsRue de Wangenies 116, 6220 Fleurus
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 123 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over 123 Parking
123 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
gerda van de locht- 23-09-2019 "bij aankomst moest ik mijn autosleutel daar achter laten en eigenlijk wilde ik niet dus die verantwoordelijke werd dan ook maar direct heel onbeschoft met de woorden als het u niet aanstaat ga maar naar een andere parking en betaal 3 dubbel dus een fijn vertrek en dan moesten we nog 4 euro betalen voor de parking op Charleroi maar het andere koppen ook dat eigenlijk de parking maar 2 euro kost voor 30 min , bij terugkomst werd je als een hond gedropt en zoek je auto maar want die was ondertussen verplaatst dus conclusie nooit meer , ik geef liever wat meer dan zo op deze manier en zo een arrogantie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-09-2019 "Prijs kwaliteit/top "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Kamstra- 12-09-2019 "Prima vervoer van en naar vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-09-2019 "Heel erg slecht. Sterk af te raden!! Los dat het erg rommelig georganiseerd is bij aankomst en de erg vuil en met een klein deukje terug kwam was het ophalen echt heeeeel erg slecht. Wij hebben in totaal 10x moeten bellen. Men vertelde steeds ergens te staan maar daar stond met niet. Chauffeur op de heenweg belt met de gsm in de hand en rijdt /stuurt en schakelt tegen lijk gedurende de gehele rit. Met 4 passagiers in de auto. Bij ophalen slechte spraak geen Engels. Men verwijst je naar plekken die helemaal geen naam hebben op het parkeerterrein. Men verteld in begin aflever en ophaal plek is hetzelfde. NIET dus. In totaal na 10x bellen en een kleine anderhalf uur verder!!! Eindelijk opgehaald. Ik heb het nog nooit zo slecht meegemaakt.!! Schande zelfs voor 55 euro."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
An Denil - 31-08-2019 "Alles tiptop in orde. Vriendelijk, beleefd en correct.... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joost staelens- 12-08-2019 "Auto’s te schrap opgestapeld met als gevolg dat onze auto werd beschadigd , ik zag andere reiziger met platte band"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2019 "prima service verder"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Enigste nadeel is dat ze bijna geen Engels kunnen. Maar na landen, gebeld en binnen een kwartier was het busje er. Dus dat was top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bas van Beurden- 29-07-2019 "Prima locatie, redelijke service van de shuttleservice. Helaas was ik wel teleurgesteld door voor mij onvoorziene kosten doordat mijn vlucht vertraagd was. Dit is in principe prima, daar kunnen jullie niets aan doen. rond 12:04 belde ik de shuttleservice om me op te halen. Die kwam gelukkig netjes naar de luchthaven. Enkel moest ik 10 euro extra afrekenen. Bij het boeken van deze parkeerplek was dit niet geinformeerd. Dit was niet netjes. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2019 "Na gebeld te hebben bij terugkomst op Charleroi airport hebben we 45 min moeten wachten voordat we naar de parkeerplaats werden gebracht. De eerste taxi nam andere mensen mee die niet eens gebeld hadden en ook later dan wijzelf op P2 waren. De chauffeur deed hier niets aan . Wachten bij 38 graden is geen lol. Slechte beurt door dit bedrijf. Auto stond bij ophalen met achterkant in struiken geparkeerd, met risico op krassen van de takken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-07-2019 "Correcte service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valérie Geerts- 13-07-2019 "Top service! Dichtbij de vlieghaven. Ik zal van deze parking nog gebruik maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dimitri Vandenbergen- 13-07-2019 "Wagen was enorm vuil, verf van de wagen beschadigd door ingetrokken kersen enz...heb wagen 2 x laten wassen en is nog niet volledig proper en beschadiging van verf blijft zichtbaar..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "bij aankomst op parking (voor het vertrek) 45min moeten wachten op de shuttle en verder niemand aanwezig; parking zelf toch maar amateuristisch en super stoffig..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-07-2019 "veilige parkeerplaats ,goed bewaakt,supervriendelijke begeleiding. To the point!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
martine delannoy- 14-06-2019 "daar het busje vol zat , toch wel enige tijd moeten wachten bij terugkomst ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert De Vuyst- 13-06-2019 "Goede ligging , Snelle en goede bediening zowel heen als terug."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Komen afspraken na dus wat dat betreft prima. Het parkeerterrein heeft onderhoud nodig. Er zijn behoorlijke kuilen die schade aan uw voertuig kunnen veroorzaken, zeker bij duisternis."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Francis Janssen- 11-06-2019 "lange wachttijd. Het waren zoveel mensen die daar stonden te wachten dat jullie niet jullie service waar konden maken van 15 binnen 30 minuten. Met als gevolg onenigheid bij wachtenden mensen. Misschien wie het eerst belt mag het eerste mee zodat er geen discussies ter plaatse nodig zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "No one speaks english. Niemand spreekt nederland. We wachtten een uur voordat we opgehald werden bij het vliegveld. Ik heb 3 keer gebeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ahmed albumhedee- 10-06-2019 "het is een goede parking en goede mensen daar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hennie Cox- 10-06-2019 "Opvang ongeïnteresseerd personeel. Houding zoek het maar uit. Shuttle correct afgezet en snel opgehaald. Ophalen auto slecht. Mijn auto stond achter meerdere auto’s vast. Van alle hadden ze de sleutel behalve vaneen. Deze was van collega en moest opgetrommeld worden. Toen alles lang duurde haalde men aan dat ik niet betaald zou hebben terwijl dit bij boeking is gedaan. Gelukkig kon ik betaald wijs laten zien. Met andere woorden. Hier nooit meer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sherman Wilson Rodriguez- 10-06-2019 "Goed tevreden maar moet wel iets doen met de weg daar te veel gaten maar verder geen klacht over tijd stips en vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jurgen Bouwens- 06-06-2019 "Ca 10 minuten van het vliegveld oud industrieterreintje met daarop ca 300-400 auto's. Zelf de auto parkeren en sleutel meenemen. Busje brengt en haalt je weer. Heen konden we gelijk mee. Terug duurde 20 minuten door drukte. Voertaal is Frans, handen en voeten Engels en Nederlands wat vrij lastig over de telefoon gaat. Al met al prima te doen. Zeer goede prijs voor het parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adil Rahmani- 06-06-2019 "PERFECT! Nogmaals bedankt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Zeer vriendelijk en alles snel geregeld. Enkele woorden Frans spreken is wel een voordeel aangezien niet iedereen goed Engels kon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kostic Zvonimir- 04-06-2019 "Alles goed "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arjan Paters- 31-05-2019 "Prima, snel, vlakbij vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-05-2019 "Lekker snel en niet duur"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Mannen kunnen hen beloften niet waarmaken. Te weinig plek, sokoban om te parkeren en weg et rijden. Te weinig shuttle busjes, een stofbende, shuttle duurt langer dan aangegeven, wachttijden x3-4 enz."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Niet meer de eerste keer dat ik deze parking gebruik. Hun systeem is sinds de laatste keer veranderd. Beetje meer "tricky" manier van parkeren (zij parkeren nu zelf). Afhaling was deze keer niet ok. Een heel pak mensen en maar 1 camionette. Hadden ze kunnen voorzien en voorkomen. Nu moesten sommigen tot bijna een uur wachten. Is niet iets wat je apprecieert als je terugkomt tegen bijna middernacht. Voor de rest alles OK."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Vriendelijke mensen maar procedure vrij ingewikkeld. je moet je aanmelden aan de receptie, duurt even voor ze alle gegevens van je terugvinden, gaan zij de auto voor je parkeren... Bij het ophalen heb ik 40 minuten gewacht en daar teruggekomen moest ik me weer uitmelden eerst. Het goede is dat het heel dichtbij de luchthaven is. Maar als je gehaast bent niet de ideale optie. Voor de rest alles prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieke Wijngaard- 20-12-2017 "We pasten precies met 8 man in het busje. terugweg 15 minuten moeten wachten maar was verder oke. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Loes Rosmalen- 20-12-2017 "prima, goedkoop snel op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
K Verdonschot- 19-12-2017 "Goede prijs/kwaliteit verhouding, personeel was vriendelijk maar spreekt slecht Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Charleroi Airport Parking via VliegenenParkeren.nl

Wanneer u kiest voor Vliegen en Parkeren dan bent u zeker van goedkoop parkeren Charleroi. Dankzij ons ruime én voordelige aanbod en onze laagste prijsgarantie bent u altijd voordelig uit. Wij tonen ons beschikbare aanbod direct nadat u uw reisdatums heeft ingevuld. U kunt vervolgens gaan vergelijken op basis van variabelen waarop u zoekt. Als u bijvoorbeeld een elektrische auto hebt, vink dan elektrisch laden aan en u heeft uw parkeerplek zo gevonden. U ontvangt na uw reservering binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging waarin alle informatie netjes op een rijtje staat. Mocht er iets onduidelijk zijn dan kunt u gratis met ons bellen, chatten of mailen.

Shuttle Parkeren via 123Parking

Bij 123Parking kunt u parkeren in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is de meest voordelige vorm van parkeren Charleroi Airport. U rijdt met uw auto naar de parkeerplaats waar u wordt verteld waar u kunt parkeren. U laat uw reserveringsbevestiging zien en u wordt vervolgens middels een Charleroi shuttle afgezet bij het vliegveld. U krijgt een kaart mee met het telefoonnummer van de parkeeraanbieder. Wanneer u bij terugkomst de terminal verlaat belt u het nummer wat op de kaart staat en er komt direct een shuttlebus uw kant op. U wordt weer bij de parkeerplaats afgezet en u kunt uw reis weer vervolgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b